Ankara Kadirli Garnizon Komutanı Eşsiz gözaltına alındı

Ankara'da devam feto operasyonlarında son dakika gelişmelerin yaşandığı ve Kadirli'de de yeni bir dalgalanma yaşandığı öğrenildi. Kadirli İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Alaaddin Eşsiz, süregelen operasyonlarda gözaltına alındı. Alaaddin Eşsiz'in gözaltına alınma sebebinin terör örgütü yandaşlığı olduğu belirtildi.

Haberler 29.05.2017 - 22:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada devam feto operasyonlarnda son dakika gelimelerin yaand ve Kadirlide de yeni bir dalgalanma yaand örenildi. Kadirli lçe Garnizon Komutan ve Askerlik ubesi Bakan Personel Albay Alaaddin Esiz, süregelen operasyonlarda gözaltna alnd. Alaaddin Esizin gözaltna alnma sebebinin terör örgütü yandal olduu belirtildi.

Ankarada yürütülen bir Fetullahç Terör Örgütü/Paralel Devlet Yaplanmas (FETÖ/PDY) soruturmas kapsamnda Osmaniyenin Kadirli lçe Garnizon Komutan ve Askerlik ubesi Bakan Personel Albay Alaaddin Esiz gözaltna alnd.

Alnan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Basavclnca yürütülen FETÖ/PDY soruturmas kapsamnda Esiz hakknda yakalama karar çkarld

Ana Sayfaya Git