Görüş Bildir

Ankara Kadirli Garnizon Komutanı Eşsiz gözaltına alındı

Ankara'da devam feto operasyonlarında son dakika gelişmelerin yaşandığı ve Kadirli'de de yeni bir dalgalanma yaşandığı öğrenildi. Kadirli İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Alaaddin Eşsiz, süregelen operasyonlarda gözaltına alındı. Alaaddin Eşsiz'in gözaltına alınma sebebinin terör örgütü yandaşlığı olduğu belirtildi.

Ankara Kadirli Garnizon Komutanı Eşsiz gözaltına alındı

Ankara'da devam feto operasyonlarında son dakika gelişmelerin yaşandığı ve Kadirli'de de yeni bir dalgalanma yaşandığı öğrenildi. Kadirli İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Alaaddin Eşsiz, süregelen operasyonlarda gözaltına alındı. Alaaddin Eşsiz'in gözaltına alınma sebebinin terör örgütü yandaşlığı olduğu belirtildi.

Ankara'da yürütülen bir Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Osmaniye'nin Kadirli İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Alaaddin Eşsiz gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Eşsiz hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir