Anneler günü hediyesi ne alınır, anneler günü hediyeleri ne olabilir?

10 Mayıs 2020 Pazar günü Anneler Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanacak. Anneler Günü’nde annenize özel hediye seçmek ve hediyeyle annelerinin karşısına çıkmak için Anneler Günü hediyesi önerileri nelerdir? Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmek için nasıl bir hediye almalısınız? Detaylar haberimizde…

Haberler 09.05.2020 - 23:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

10 Mays 2020 Pazar günü Anneler Günü tüm dünyada olduu gibi ülkemizde de kutlanacak. Anneler Gününde annenize özel hediye seçmek ve hediyeyle annelerinin karsna çkmak için Anneler Günü hediyesi önerileri nelerdir? Anneler Gününde annenizi mutlu etmek için nasl bir hediye almalsnz? Detaylar haberimizde

Tüm dünya ile beraber Türkiyede de birçok kii Anneler Gününü yakndan takip ediyor. Bu özel günde hemen herkes annelerine sürpriz yaparak onlar mutlu olmann peinde. Tabi Anneler Gününde annelerine hediye seçerken hem ekonomik hem de annelerin beenecei hediyeler seçmek oldukça zor.

Her yeni anneler gününd hediye almaktan holanan kiiler, özel günlerde daha iddial ve göz dolduran hediyeler almay tercih ediyorlar. Annelerin sevgi, efkat ve fedakarlklarna kar yln bir günü de olsa özenle seçilen bir hediyenin anlam bir baka olmaktadr.

ANNELER GÜNÜ HEDYES ALTERNATFLER

Anneler günü hediyesi alternatifleri günümüzde oldukça fazla. Alternatiflerin çok olmas kiilerin annelerine özel hediyeyi bulmasn kolay klyor. Anneler günü hediyesi nasl tasarlanr sorusu ile bouan kiiler özel tasarm, el yapm hediyeler ile oldukça memnun kalacaklar ürünler elde edebilirler.

KYE ÖZEL HEDYE TASARIMLARI

Anneler günü hediyesi en güzel fikirler ile sizin adnza tasarlanp el içilii ile hazrlanarak özel paket halinde annenize bizzat teslim edilebilir. Örnein isim baskl kupa modelleri, annenizin fotoraf ile bütünlük kazanan saat, anahtarlk, çikolata puzzle gibi özgün hediyeler tamamen kiisel isteklere uygun hazrlanarak özel paketler ile hediye sahibine teslim ediliyor.

ANNELER GÜNÜ HEDYES FYATLARI

Anneler gününde en doru hediyeyi almak için zaman harcamanza, yüksek fiyatlar gözden çkarmanza ya da zahmetli alverilere girmenize gerek yok. Sadece oturduunuz yerden, esiz hediye önerilerine ulaabilir, anneniz için özel bir tasarm yaptrabilir ve bir iki dakika içerisinde internetten sipari verebilirsiniz.

EV DEKORASYON ÜRÜNLER

Günün yorgunluunun atld, vaktin büyük bir ksmnn geçirildii en özel alanlar kukusuz evdir. Evini yuvaya çeviren her kadn ev dekorasyon ürünlerine hayr diyemez. Vazo, mumluk, amdan, dekoratif objeler... Ksacas görünürde ufak gibi gözüken bu Anneler Günü hediyeleri, annenizi çok mutlu edecek!

PARFÜM

Parfüm bir kadn için en kiisel parçalardan biridir. Hem kiiyi yanstan hem de aksesuar veya giyim kadar önemli olan parfüm her zaman hediye seçenei arasnda yer alr. Siz de baharn en güzel çiçeklerinden annenize bir buket mutluluk vermeye ne dersiniz?

Anneler Günü hediyelerinden örnekler.

Bir kutu çikolata

Nevresim takm

k bir saat

Birlikte kurabiye yapabilirsiniz

Bir demet çiçek ve küçük bir öpücük

Annenize brakabileceiniz bir not bile onu mutlu etmeye yeter

Güne gözlüü

Güzel bir çanta

k bir kyafet

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ SÖZLER

Kelimelerle anlatlamayan fedakarlk ve karlksz sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece anne derdim. Anneler günün kutlu olsun.

Bir günümde deil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Sevgili anneciim, bir gün umarm bana gösterdiin sevgi ve sabr sana gösterebilme ansm olur. Anneler günün kutlu olsun.

Ben için her eye katlanan, her zaman yanmda olan, deeri biçilemeyen dünyann en güzel annesine. Anneler günün kutlu olsun.

Anne seni seviyorum. Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Anneler günün kutlu olsun.

Dün sana kzdklarm bugün ben yapyorum anne. çünkü aslnda senin küçük bir kopyanm. Umarm senin kadar sevgi dolu olurum.

Meer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adnm. Sana her sesleniimde ya acm diniyor ya da sevgim couyor. Anneler günün kutlu olsun.

Eer bana gözlerinle deil kalbinle bakm olsaydn, seni ne kadar çok sevdiimi çok iyi anlardn. Anneler günün kutlu olsun.

Anneciim, bir günümde deil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük ansm, iyi ki varsn. Seni çok seviyorum annem.

Sen hayatmn kutup yldz oldun. Nereye gidersem gideyim nn altnda sevginle uyudum. Doru yolu buldum. Seni seviyorum anne.

Bu dünyadaki en güvenli snam senin kucan. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük ansm. Seni seviyorum annem.

Anneciim seni ben çiçeklerden yemiten ve klasik dörtlüklerde anlatldndan daha çok fazla severim, seni çoook severim.

Anneler Günü

Amerikann Filedelfiya eyaletinde 9 Mays 1966 günü Jarvis isimli bir kzn annesi öldü. Annesini çok seven Jarvisin üzüntüsü aylarca sürdü. Hayatla kimsesi kalmayan Jarvis ölüm olayna bir türlü alamad. Yaama küstü. Canlln, yaama sevincini yitirdi. Yemedi, içmedi bir ara ölmeyi bile düündü. Jarvisin bu durumunu yakndan izleyen komusu Jarvisle arkada oldu. Bir gün yal komu söylei srasnda Jarvise nsanlar doar, yaar, ölür. Bu bir doa kanunudur. dedi. Bu iki cümle, Jarvisi çok etkiledi. Ölümün de domak, yaamak gibi bir doa olay olduunu düündü. Ancak bu doruyu bulmak Jarvisin annesine olan sevgisini azaltmad.

Aradan geçen süre içinde ölüm sözcüünün soukluu gitti. Yerine anne sevgisinin scakl geldi. Artk Jarvis annesini gözyalar ile deil, severek anmaya balad. Aclar azald. çinde ar, duru bir sevgi olutu.

Aradan bir yl geçti. Bu süre içinde Jarvis, hemen her gün annesinin mezarna çiçekler götürdü. Jarvisin annesinin ölüm yldönümünde bütün arkadalar eve geldi. O gün Jarvis arkadalarna :

Geçen bir yl içinde çektiim aclar bana unu öretti Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak hiçbir sevgi yoktur. Yln bir gününü annelere ayralm. O günü annelerimizle ilgili anlarla dolduralm. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim. dedi.

Arkadalar Jarvisin önerisini çok beendiler. Birlikte hemen kentin Belediye Bakanna gittiler. Bakan onlar dinledi. Öneriyi içtenlikle benimsedi. Daha sonra bu öneri gazetelere, yazarlara anlatld. Jarvis ve arkadalarnn çalmalar ksa sürede sonuç verdi. Amerika Birleik Devletleri Kongresi mays aynn ikinci pazar gününün Anneler Günü olarak kutlanmasn kararlatrd.

Mays aynn ikinci pazar günü Anneler Günüdür. Anneler Günü evrensel bir gündür.Anneler Günü ülkemizde 1955 ylndan bu yana kutlanyor.

Ana Sayfaya Git