Anneler günü hediyesi ne alınır, anneler günü hediyeleri ne olabilir?

10 Mayıs 2020 Pazar günü Anneler Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanacak. Anneler Günü’nde annenize özel hediye seçmek ve hediyeyle annelerinin karşısına çıkmak için Anneler Günü hediyesi önerileri nelerdir? Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmek için nasıl bir hediye almalısınız? Detaylar haberimizde…

Anneler günü hediyesi ne alınır, anneler günü hediyeleri ne olabilir?

10 Mayıs 2020 Pazar günü Anneler Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanacak. Anneler Günü’nde annenize özel hediye seçmek ve hediyeyle annelerinin karşısına çıkmak için Anneler Günü hediyesi önerileri nelerdir? Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmek için nasıl bir hediye almalısınız? Detaylar haberimizde…

Tüm dünya ile beraber Türkiye’de de birçok kişi Anneler Günü’nü yakından takip ediyor. Bu özel günde hemen herkes annelerine sürpriz yaparak onları mutlu olmanın peşinde. Tabi Anneler Günü’nde annelerine hediye seçerken hem ekonomik hem de annelerin beğeneceği hediyeler seçmek oldukça zor.

Her yeni anneler gününd hediye almaktan hoşlanan kişiler, özel günlerde daha iddialı ve göz dolduran hediyeler almayı tercih ediyorlar. Annelerin sevgi, şefkat ve fedakarlıklarına karşı yılın bir günü de olsa özenle seçilen bir hediyenin anlamı bir başka olmaktadır.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALTERNATİFLERİ

Anneler günü hediyesi alternatifleri günümüzde oldukça fazla. Alternatiflerin çok olması kişilerin annelerine özel hediyeyi bulmasını kolay kılıyor. Anneler günü hediyesi nasıl tasarlanır sorusu ile boğuşan kişiler özel tasarım, el yapımı hediyeler ile oldukça memnun kalacakları ürünler elde edebilirler.

KİŞİYE ÖZEL HEDİYE TASARIMLARI

Anneler günü hediyesi en güzel fikirler ile sizin adınıza tasarlanıp el işçiliği ile hazırlanarak özel paket halinde annenize bizzat teslim edilebilir. Örneğin isim baskılı kupa modelleri, annenizin fotoğrafı ile bütünlük kazanan saat, anahtarlık, çikolata puzzle gibi özgün hediyeler tamamen kişisel isteklere uygun hazırlanarak özel paketler ile hediye sahibine teslim ediliyor.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ FİYATLARI

Anneler gününde en doğru hediyeyi almak için zaman harcamanıza, yüksek fiyatları gözden çıkarmanıza ya da zahmetli alışverişlere girmenize gerek yok.  Sadece oturduğunuz yerden, eşsiz hediye önerilerine ulaşabilir, anneniz için özel bir tasarım yaptırabilir ve bir iki dakika içerisinde internetten sipariş verebilirsiniz.

EV DEKORASYON ÜRÜNLERİ

Günün yorgunluğunun atıldığı, vaktin büyük bir kısmının geçirildiği en özel alanlar kuşkusuz evdir. Evini yuvaya çeviren her kadın ev dekorasyon ürünlerine hayır diyemez. Vazo, mumluk, şamdan, dekoratif objeler... Kısacası görünürde ufak gibi gözüken bu Anneler Günü hediyeleri, annenizi çok mutlu edecek!

PARFÜM

Parfüm bir kadın için en kişisel parçalardan biridir. Hem kişiyi yansıtan hem de aksesuar veya giyim kadar önemli olan parfüm her zaman hediye seçeneği arasında yer alır. Siz de baharın en güzel çiçeklerinden annenize bir buket mutluluk vermeye ne dersiniz?

Anneler Günü hediyelerinden örnekler.

Bir kutu çikolata

Nevresim takımı

Şık bir saat

Birlikte kurabiye yapabilirsiniz

Bir demet çiçek ve küçük bir öpücük

Annenize bırakabileceğiniz bir not bile onu mutlu etmeye yeter

Güneş gözlüğü

Güzel bir çanta

Şık bir kıyafet

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ ;

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece "anne" derdim. Anneler günün kutlu olsun.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Sevgili anneciğim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Anneler günün kutlu olsun.

Ben için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine. Anneler günün kutlu olsun.

Anne seni seviyorum. Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Anneler günün kutlu olsun.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günün kutlu olsun.

Eğer bana gözlerinle değil kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar çok sevdiğimi çok iyi anlardın. Anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne.

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem.

Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çoook severim.

Anneler Günü

Amerikanın Filedelfiya eyaletinde 9 Mayıs 1966 günü Jarvis isimli bir kızın annesi öldü. Annesini çok seven Jarvis'in üzüntüsü aylarca sürdü. Hayatla kimsesi kalmayan Jarvis ölüm olayına bir türlü alışamadı. Yaşama küstü. Canlılığını, yaşama sevincini yitirdi. Yemedi, içmedi bir ara ölmeyi bile düşündü. Jarvisin bu durumunu yakından izleyen komşusu Jarvisle arkadaş oldu. Bir gün yaşlı komşu söyleşi sırasında Jarvise  İnsanlar doğar, yaşar, ölür. Bu bir doğa kanunudur. dedi.  Bu iki cümle, Jarvis'i çok etkiledi. Ölümün de doğmak, yaşamak gibi bir doğa olayı olduğunu düşündü. Ancak bu doğruyu bulmak Jarvis'in annesine olan sevgisini azaltmadı.

Aradan geçen süre içinde ölüm sözcüğünün soğukluğu gitti. Yerine anne sevgisinin sıcaklığı geldi. Artık Jarvis annesini gözyaşları ile değil, severek anmaya başladı. Acıları azaldı. İçinde arı, duru bir sevgi oluştu.

Aradan bir yıl geçti. Bu süre içinde Jarvis, hemen her gün annesinin mezarına çiçekler götürdü. Jarvis'in annesinin ölüm yıldönümünde bütün arkadaşları eve geldi. O gün Jarvis arkadaşlarına :

— Geçen bir yıl içinde çektiğim acılar bana şunu öğretti «Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak hiçbir sevgi yoktur. Yılın bir gününü annelere ayıralım. O günü annelerimizle ilgili anılarla dolduralım. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim.» dedi.

Arkadaşları Jarvis'in önerisini çok beğendiler. Birlikte hemen kentin Belediye Başkanına gittiler. Başkan onları dinledi. Öneriyi içtenlikle benimsedi. Daha sonra bu öneri gazetelere, yazarlara anlatıldı. Jarvis ve arkadaşlarının çalışmaları kısa sürede sonuç verdi. Amerika Birleşik Devletleri Kongresi mayıs ayının ikinci pazar gününün Anneler Günü olarak kutlanmasını kararlaştırdı.

Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günüdür. Anneler Günü evrensel bir gündür.Anneler Günü ülkemizde 1955 yılından bu yana kutlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler