Antalya'da hortum felaketi! Onlarca yaralı var

Antalya'da hortum felaketinin yaşanması akabinde 28 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı açıklandı. Antalya'nın Finike, Kumluca, Kaş, Demre ve Kemer ilçelerinde aşırı yağışın akabinde akşam saatlerinde hortum oluştuğu gözlemlendi.

Haberler 14.11.2017 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özelliklede bat da etkisini gösteren frtnal yan akabinde brakt izler yava yava gün yüzüne çkmaya balad. Antalyada hortum felaketinin yaanmas akabinde 28 kiinin çeitli yerlerinden yaraland açkland. Antalyann Finike, Kumluca, Ka, Demre ve Kemer ilçelerinde ar yan akabinde akam saatlerinde hortum olutuu gözlemlendi. Antalyada yaanan hortum detaylar haberimizde.

Finikede saat 21.30 sralarnda iddetli ya sonras denizde hortum çkt. Karaya doru ilerleyen hortum Turunçova, Sahilkent, Yeilyurt, Yuval ve çavdr Yellice mevkiindeki tarm alanlar, seralar ve yerleim yerlerini vurdu. 300 metre geniliinde, 10 kilometre uzunluunda ilerleyen hortum nedeniyle bölgede ilk belirlemelere göre çok sayda tarm alan, seralar ve yerleim yerlerine zarar verdi. 3ü ar hasarl olmak üzere çok sayda ev ve iyerleri zarar görürken, 1i kamyon 5 araç da hortumun iddetiyle yan yatt. SahilkentMahallesinde yapm süren kaymakamlk inaatnda içilerin kald konteynerin hortum nedeniyle devrildi.

Hortumun neden olduu kazalarda çeitli yerlerinden yaralanan 5i içi 18 kii Finike Devlet Hastanesine getirildi. Yarallardan 13ü ayakta tedavi edilirden 5inin tedavisinin sürdüü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git