Arazi Kavgası

Siverek'te akrabalar arasında arazi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Haberler 01.07.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek lçesinde, akraba 2 ailenin fertleri arasnda çkan, tüfek, ta ve sopalarn kullanld kavgada, 5 kii yaraland, 8 kii ise gözaltna alnd.

Olay, dün sabah saatlerinde Ayvanat Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda husumet bulunan, akraba olan ve ikisinin de soyisimleri Canl olan iki ailenin fertleri arasnda tartma çkt. Ksa sürede büyüyen tartma srasnda aralarnda kadnlarn da bulunduu taraflar birbirine ta ve sopalar ile saldrd. Bu srada kim tarafndan kullanld bilinmeyen tüfekten de havaya ate açld.

5 K YARALANDI

hbar üzerine olay yerine zrhl araçlarla gelen polisin müdahalesiyle sonlandrlan kavgada, Eyüp, Hamra, Nurettin, Lütfü ve Mehmet C. yaraland. Yarallar, 112 Acil Servis ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine kaldrld. Kavga srasnda bir otomobilde hasar olutu.

Kavgaya müdahale eden polis ve jandarma ekipleri, olaya kartklar belirlenen 8 kiiyi gözaltna ald. çevrede geni güvenlik önlemi alnrken, olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanld belirlenen bir pompal tüfee el koydu. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git