Görüş Bildir

Arazi Kavgası

Siverek'te akrabalar arasında arazi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Arazi Kavgası

Siverek İlçesi’nde, akraba 2 ailenin fertleri arasında çıkan, tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, 5 kişi yaralandı, 8 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, dün sabah saatlerinde Ayvanat Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan, akraba olan ve ikisinin de soyisimleri Canlı olan iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında aralarında kadınların da bulunduğu taraflar birbirine taş ve sopalar ile saldırdı. Bu sırada kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen tüfekten de havaya ateş açıldı.

5 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine zırhlı araçlarla gelen polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, Eyüp, Hamra, Nurettin, Lütfü ve Mehmet C. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sırasında bir otomobilde hasar oluştu.

Kavgaya müdahale eden polis ve jandarma ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen 8 kişiyi gözaltına aldı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanıldığı belirlenen bir pompalı tüfeğe el koydu. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi