Arı kovanları kan akıttırdı!

Alıbardak köyünde, iki komşu aile arasında arı kovanı anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen sopalı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Sur ilçesine bağlı kırsal Ali Bardak Mahallesinde Abdulbaki, Veysi, Okan ve Selman İ. ile komşuları Abdullah, Suat ve Mehmet Ali Y. arasında arı kovanı anlaşmazlığı nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada yaralanan Abdullah, Suat ve Mehmet Ali Y. ile Abdulbaki ve Veysi İ. ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Abdullah Yıldız hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberler 27.04.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda iki aile arasnda ar kovan anlamazl yüzünden çkt öne sürülen tal, sopal ve silahl kavgada 54 yandaki Abdullah Yldz yaamn yitirirken, 3 kii de yaraland. Köyde geçici karakol oluturulurken, baz kiiler gözaltna alnd.

ARI KOVANI ANLAMAZLII

Edinilen bilgiye göre, kanl çatma olay, dün öle saatlerinde merkez Sur ilçesine bal krsal Ali Bardak Mahallesinde meydana geldi. Mahallede oturan ve komu olduklar örenilen Abdilbaki, Veysi, Okan ve Selman ler ile komular Abdullah Yldz, aile fertlerinden Suat ve Mehmet Ali Yldz arasnda, ar kovan anlamazl nedeniyle tartma çkt.

SLAHLI- BICAKLI, TALI

Tartma ksa sürede silahl, tal ve sopal ve bcakl kavgaya dönütü. Kavgada her iki ailenin fertlerinden, Abdullah, Suat ve Mehmet Ali Yldz ile dier aileden Abdulbaki ve Veysi ler yaraland. Köylüler tarafndan yaplan ihbarn ardndan mahalleye çok sayda jandarma ve salk görevlileri sevk edildi.

BR K HAYATINI KAYBETT

Yarallar, salk görevlerince ambulanslarla kentteki çeitli hastanelere götürüldü. Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alnan yarallardan Abdullah Yldz, doktorlarn tüm çabalarna ramen kurtarlamayarak, yaamn yitirdi.

JANDARMA KARAKOL KURDU

Dier 3 yaralnn hastanedeki tedavileri sürerken, jandarma ekipleri kavgann meydana geldii Ali Bardak Mahallesinde geni güvenlik önlemleri ald. Buarada olayla ilgili olarak, Jandarma Selman ve Okan leri gözaltna ald. Hastanede tedavileri süren Veysi ler, Abdulbaki ler, Suat Yldz, Mehmet Ali Yldzn da tedavilerinin ardndan gözaltna alnaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git