Arka Sokaklar bitti mi? Mesut komiser Şevket Çoruh yeni filminde Frankeştayn olacak!

Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh'u hiç böyle görmediniz. Yeni film çekimleri için kameralar karşında görüntülenen Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yaptığı açıklamada ...

Haberler 15.07.2017 - 15:45 Son Güncelleme : 15.07.2017 - 19:14

Arka Sokaklar’n mesut komiseri evket Çoruh’u hiç böyle görmediniz.  Yeni film çekimleri için kameralar karnda görüntülenen Arka Sokaklar’n mesut komiseri evket Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yapt açklamada ise “Dizi, önümüzdeki sene devam edecek. Yllardr içinde olduumuz ve 12’nci senesine giren bir i…” ifadelerini kulland.

Uzun yllardr Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser karakterine hayat veren evkat Çoruh, televizyon izleyicilerinin sürekli ekranda görmekten mutlu olduu bir isim… Sinema filmlerinin yan sra tiyatro kurarak da sanata hizmet eden evket Çoruh, yeni filminde çok farkl bir rolle beyazperdede olacak.

Çekimleri devam eden ‘Canavar Gibi Türk i Franketayn’ filminin barol oyuncular evket Çoruh ve Ayçin nci, senaryonun çok elenceli olduunu söyledi.

Çoruh, “Zor bir komedi aslnda çünkü fantastik. Tüm dünyada bilinen sinema karakteri Frankenstein’n yerlisini yapyoruz. ‘Türk ii Franketayn’ yani. Çok elenceli ve artc yönleri olan bir proje” eklinde konutu.

FRENKETAYN OLACAK

Sezonun iddial komedilerinden ‘Franketayn’ filminin çekimleri balad. Oyuncu evket Çoruh, yeni filminde ikonik canavar Franketayn olarak seyirci karsna çkacak. 

Makyajn, plastik efekt & make-up artist Derya Ergün’ün yapt ünlü oyuncuya Franketayn rolü için Londra’dan özel bir peruk getirildi.

Yönetmen koltuuna Deccal serisinin ünlü yönetmeni Özgür Bakar’n oturduu komedi türündeki filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Suat Özkan ve Alper Kvlcm’n imzas var. 

Yapmcln Empati Yapm’n üstlendii, stanbul Beykoz’da çekilen filmin oyuncu kadrosunda evket Çoruh’un yan sra Ruhi Sar, Bülent Çolak, Ayçin nci, Uur Serhan, Hüseyin Elmalpnar ve Nazl Tosunolu yer alyor.

EVKET ÇORUH HAKKINDA

 1973 ylnda stanbul’da dünyaya gelen evket Çoruh aslen Artvinlidir. lk okul eitimini Üsküdar’da tamamlayan evket Çoruh lise eitimini ise Kartal Anadolu lisesinde bitirmitir. Liseden sonra oyunculuk eitimi alan evket Çoruh Müjdat Gezen Sanat merkezinden mezun olmutur Birçok reklam, dizi ve filmde oynayan Çoruh Arka Sokaklar dizisiyle ünlenmitir. 

evket Çoruh Günay Karacolu ile evliliinden 1 kz bulunmaktadr

evket Çoruh’un yer ald diziler

1999 ylnda Ylan Hikayesi dizisinde Yaar karakterini canlandrd

2002 ylnda Azad dizisinde Zübeyir karakterini canlandrd

2003-2004 ylnda Sultan Makam dizisinde Sultan karakterini canlandrd

2005 ylnda Cann Saolsun dizisinde Tayfun karakterini canlandrd

2005 ylnda Savcnn Kars dizisinde Ünal karakterini canlandrd

2006 ylnda Gönül dizisinde Kudret karakterini canlandrd

2008 ylnda Annda Görüntü Show dizisinde Kendisi karakterini canlandrd

2010 ylnda Akasya Dura dizisinde Müteri karakterini canlandrd

2010 ylnda Umut Yolcular dizisinde Mesut karakterini canlandrd

2012 ylnda ler Güçler dizisinde Taksici karakterini canlandrd

2006 ylndan bugüne Kanal D ekranlarnda yaynlanan Arka Sokaklar dizisinde Mesut Güneri karakterini canlandrmaktadr...

Filmde, stanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu sat yapan Gürbüz (evket Çoruh), çevresinde üç katç ve dolandrc biri olarak tannmaktadr. Birgün Sar Kenan (Hüseyin Elmalpnar) isimli bir mafya babasyla ters düer ve bu durum canna mal olur.

Ana Sayfaya Git