Görüş Bildir

Arka Sokaklar bitti mi? Mesut komiser Şevket Çoruh yeni filminde Frankeştayn olacak!

Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh'u hiç böyle görmediniz. Yeni film çekimleri için kameralar karşında görüntülenen Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yaptığı açıklamada ...

Arka Sokaklar bitti mi? Mesut komiser Şevket Çoruh yeni filminde Frankeştayn olacak!

Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh'u hiç böyle görmediniz.  Yeni film çekimleri için kameralar karşında görüntülenen Arka Sokaklar'ın mesut komiseri Şevket Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yaptığı açıklamada ise “Dizi, önümüzdeki sene devam edecek. Yıllardır içinde olduğumuz ve 12’nci senesine giren bir iş…” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser karakterine hayat veren Şevkat Çoruh, televizyon izleyicilerinin sürekli ekranda görmekten mutlu olduğu bir isim… Sinema filmlerinin yanı sıra tiyatro kurarak da sanata hizmet eden Şevket Çoruh, yeni filminde çok farklı bir rolle beyazperdede olacak.

Çekimleri devam eden ‘Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn’ filminin başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Ayçin İnci, senaryonun çok eğlenceli olduğunu söyledi.

Çoruh, “Zor bir komedi aslında çünkü fantastik. Tüm dünyada bilinen sinema karakteri Frankenstein’ın yerlisini yapıyoruz. ‘Türk işi Frankeştayn’ yani. Çok eğlenceli ve şaşırtıcı yönleri olan bir proje” şeklinde konuştu.

FRENKEŞTAYN OLACAK

Sezonun iddialı komedilerinden ‘Frankeştayn’ filminin çekimleri başladı. Oyuncu Şevket Çoruh, yeni filminde ikonik canavar Frankeştayn olarak seyirci karşısına çıkacak. 

Makyajını, plastik efekt & make-up artist Derya Ergün’ün yaptığı ünlü oyuncuya Frankeştayn rolü için Londra’dan özel bir peruk getirildi.

Yönetmen koltuğuna Deccal serisinin ünlü yönetmeni Özgür Bakar’ın oturduğu komedi türündeki filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Suat Özkan ve Alper Kıvılcım'ın imzası var. 

Yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği, İstanbul Beykoz’da çekilen filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh’un yanı sıra Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar ve Nazlı Tosunoğlu yer alıyor.

ŞEVKET ÇORUH HAKKINDA

 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şevket Çoruh aslen Artvinlidir. İlk okul eğitimini Üsküdar'da tamamlayan Şevket Çoruh lise eğitimini ise Kartal Anadolu lisesinde bitirmiştir. Liseden sonra oyunculuk eğitimi alan Şevket Çoruh Müjdat Gezen Sanat merkezinden mezun olmuştur Birçok reklam, dizi ve filmde oynayan Çoruh Arka Sokaklar dizisiyle ünlenmiştir. 

Şevket Çoruh Günay Karacoğlu ile evliliğinden 1 kızı bulunmaktadır

Şevket Çoruh'un yer aldığı diziler

1999 yılında Yılan Hikayesi dizisinde Yaşar karakterini canlandırdı

2002 yılında Azad dizisinde Zübeyir karakterini canlandırdı

2003-2004 yılında Sultan Makamı dizisinde Sultan karakterini canlandırdı

2005 yılında Canın Sağolsun dizisinde Tayfun karakterini canlandırdı

2005 yılında Savcının Karısı dizisinde Ünal karakterini canlandırdı

2006 yılında Gönül dizisinde Kudret karakterini canlandırdı

2008 yılında Anında Görüntü Show dizisinde Kendisi karakterini canlandırdı

2010 yılında Akasya Durağı dizisinde Müşteri karakterini canlandırdı

2010 yılında Umut Yolcuları dizisinde Mesut karakterini canlandırdı

2012 yılında İşler Güçler dizisinde Taksici karakterini canlandırdı

2006 yılından bugüne Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Mesut Güneri karakterini canlandırmaktadır...

Filmde, İstanbul'un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Birgün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir