Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Oyuncular adeta gün sayıyor

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? sorusu sezonun başlamasına sayılı günler kala merak edildi. Yapımcılardan Arka Sokaklar'ın başayacağı tarih ile alakalı açıklama yapıldı. Arka Sokaklar fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. arka sokaklar eylül ayında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberler 22.08.2017 - 02:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arka Sokaklar ne zaman balayacak? sorusu sezonun balamasna sayl günler kala merak edildi. Yapmclardan Arka Sokaklarn baayaca tarih ile alakal açklama yapld. Her sezon bu sezon bitecek denilen ama bir türlü final yapmayan Arka Sokaklar ouncular da yaz tatillerini bir hayli hzl yaamakta. Arka Sokalarda Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel, adeta Arka Sokaklarda büyüdü. Arka Sokalarda Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel, büyüdü de sevgili bile yapt.

Arka Sokaklar frtnas kald yerden devam ediyor. Merakla beklenen arka sokaklar eylül aynda sevenlerinin karsna çkmaya hazrlanyor.

MERVE OFLAZDA DAHL OLDU

Kanal Dnin, yapm Erler Filmin, yapmcln Türker nanolunun üstlendii, yönetmenliini Orhan Ouzun yapt, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakulun yazd, beeni ile izlenen efsane dizisi Arka Sokaklar n oyuncu kadrosuna yeni sezonda Merve Oflaz katlyor. Merve Oflaz, Rza Babann ekibine katlacak olan bir polisi canlandracak.

Ana Sayfaya Git