Görüş Bildir

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Oyuncular adeta gün sayıyor

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? sorusu sezonun başlamasına sayılı günler kala merak edildi. Yapımcılardan Arka Sokaklar'ın başayacağı tarih ile alakalı açıklama yapıldı. Arka Sokaklar fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. arka sokaklar eylül ayında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Oyuncular adeta gün sayıyor

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? sorusu sezonun başlamasına sayılı günler kala merak edildi. Yapımcılardan Arka Sokaklar'ın başayacağı tarih ile alakalı açıklama yapıldı. Her sezon bu sezon bitecek denilen ama bir türlü final yapmayan Arka Sokaklar  ouncuları da yaz tatillerini bir hayli hızlı yaşamakta. Arka Sokalar'da Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel, adeta Arka Sokaklar'da büyüdü. Arka Sokalar'da Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel,  büyüdü de sevgili bile yaptı.

Arka Sokaklar fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen arka sokaklar eylül ayında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

MERVE OFLAZ'DA DAHİL OLDU

Kanal D’nin, yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı, beğeni ile izlenen efsane dizisi “Arka Sokaklar” ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda Merve Oflaz katılıyor. Merve Oflaz, Rıza Baba’nın ekibine katılacak olan bir polisi canlandıracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir