ATV Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru (KMOİ) Galatasaray Liseli yarışmacıda

ATV Kim Milyoner Olmak ister son bölüm çok büyük ilgi ile izlendi. Kim Milyoner Olmak İster 21 Haziran tarihli yayınlanan programda ,lk defa ir yarışmacı 1 milyonluk soruyu görme imkanına ulaştı. Peki Kim milyoner olmak ister 1 milyonluk soru ne idi?

Haberler 22.06.2017 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ATV Kim Milyoner Olmak ister son bölüm çok büyük ilgi ile izlendi. Kim Milyoner Olmak ster 21 Haziran tarihli yaynlanan programda ,lk defa ir yarmac 1 milyonluk soruyu görme imkanna ulat. Peki Kim milyoner olmak ister 1 milyonluk soru ne idi? Cevabnn Bill Gates olduu örenilen Kim Mliyoner olmak ster 1 milyonluk soru ve KMO bavuru artlar ve detaylar dahil tüm gelimeler haberimizde.

Sunuculuunu Kenan Ikn yapt Kim Milyoner Olmak sterin 1 Haizran 2013 tarihli bölmnde eyma Özil Heredotun yazd, Msr firavununun dilin kökeni deneyinde, dounca çobana verilerek kapatlan, o dahil kimseyle konuturulmayan çocuun söyledii ilk kelime nedir? eklindeki A) VER B) ANNE C) EKMEK D) SU klarnn bulunduu 1 Milyonluk soruya büyük bir cesaret örnei göstererek A kk Ver yantn verdi. Sorunun doru cevab Ekmek olmasyla eyma evine 250 Bin TLye veda ederek 15 Bin TL ile dönmütü: O tarihten sonra yaanan bir ilk de dün akam gerçekleti ve Galatasaray Lisesi son snf örencisi çada rfan yldrm, 1 milyonluk soruyu görme imkanna ulat.

te o soru;

Lisedeyken bir arkadayla okulun ders programn hack leyerek kendisini sadece kzlarn olduu snflara yerletiren kii kimdir? soruldu sorunun klar olarak ise

A- Steve Jobs

B- Mark Zuckerberg

C- Bill Gates

D- Elon Musk

klar verildi ve yarmacnn doru kk bulmas istendi

Doru Cevap C - Bill Gates

GEçTMZ GÜN DE çOK KONUULMUTU

Kim Milyoner Olmak ster adl yarmaya katlan yarmac, kazand parann bir bölümünü dolara çevirip Yüksek bir yerden aaya doru saçmak istediini söyledi. Paralar toplayanlar izleyip mutlu olmak istediini söyleyen yarmac, paralar dolara çevirmesini ise üzerinde, Atatürk olan paralar yere atmamak olarak açklad.

CAN KURTARAN JOKER

Galatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümü öretim görevlisi Prof. Dr. Nami Baer, yarma program Kim Milyoner Olmak sterde adnn sk sk telefon jokeri olarak verilmesiyle dikkat çekiyor.

Sabahn haberine göre, örencileri tarafndan Her eyi bilen hoca olarak tannan ve okul içinde çok sevilen Prof. Dr. Nami Baer, Kim Milyoner Olmak ster yarmas izleyenleri tarafndan sosyal medyada ise Cankurtaran joker olarak tanmlanyor.

Ayakl kütüphane gibi

Son olarak Galatasaray Üniversitesi letiim Fakültesi örencisi Öykü Sofuolunun 3 Hazirandaki yarmasnda telefon jokeri olarak yayna balanan Baer, sorunun yanl anlalmas ve sürenin yetmemesi nedeniyle cevap veremedi. Programn sunucusu Murat Yldrm, telefon jokeri olarak Nami Baerin seçilmesi üzerine, Kadrolu telefon jokeri Nami hocamz, kendisini artk herkes tanyor. Buraya da bekliyoruz. Örencileriniz gelmedii için ne zamandr sizi arayamyoruz, kusura bakmayn diyerek hem yarmaya davet etti hem de akalat. Yldrm, yarmac Öykü Sofuoluna Herkes neden Nami hocamz seçer diye de sordu. Sofuolu ise çünkü Nami Hoca ayakl kütüphane kelimesinin sözlük anlamdr, muhteem bir bilgi birikimine sahiptir yantn verdi.

5 telefona 4 doru cevap

Üniversitenin Sinema ve Tiyatro Kulübü danman hocas da olan ve örencilerinin sorularn yarma dnda da yantsz brakmayan Baer, Birçok örencim yarmada telefon jokeri olmam için geliyor. imdiye kadar yaklak 20 kii geldi. Bugüne dek 5 kez arandm ve 4 kez müdahale edebildim. Bir defasnda arandmda telefonum meguldü balanamadm. Son katldmda ise yanl anlalma oldu zamanmz yetmedi soruya cevap veremedim dedi.

Okulu birincilikle bitirdi

Galatasaray Lisesi mezunu Prof. Dr. Nami Baer, lisenin Tevfik Fikretten sonra en yüksek ortalamayla mezun olan örencisi oldu. Galatasaray Lisesini birincilikle tamamlad ve dönemin Fransa Cumhurbakan Charles de Gaulleün salad özel bir bursla Strasbourg Üniversitesi Felsefe ve Edebiyat Bölümünde okudu.

YILDIRIM HASTANEYE KALDIRILMITI

Yaam koçu Dr. Said Sözühikmetin kaleme ald Yaamn Göremediimiz ifreleri kitabnn tantm ve imza günü, önceki gün Ataehirde Palladiumda Murat Yldrm ile ei mani Elbaninin de katmyla düzenlenecekti.Murat Yldrm rahatszlannca imza günü ertelenedi.

mza gününe dakikalar kala rahatszlanan Murat Yldrm, alandan ayrlmak zorunda kald. Hastanenin yolunu tutan Murat Yldrm, imza gününü de ileri bir tarihe erteledi. Yldrmn bir göz hastal olduu ve bu nedenle hastaneye götürüldüü söylendi.

Ana Sayfaya Git