Babaanne rolü reddi sonrasında Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz dahil iki kanal da devam edecek

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye yarışmalarının jüri üyelerinin değiştiği haberleri günledir gündemdeki yerini korurken, son dakika Acun Ilıcalı açıkladı. Hülya Avşar'ın Yetenek Sizsiniz de olacağı açıklandı.

Haberler 09.07.2017 - 02:46 Son Güncelleme : 09.07.2017 - 03:01

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye yarmalarnn jüri üyelerinin deitii haberleri günledir gündemdeki yerini korurken, son dakika Acun Ilcal açklad. Hülya Avarn Yetenek Sizsiniz de olaca açkland. Acun Ilcal ile birlikte çalmaya balad balayal ekranlardan uzak durmayan isim Hülya Avar, eskiden jüri üyelii yapt Yetenek Sizsiniz yarmasna dahil oldu.

K KANAL DA BR LK

Ünlü sanatç, ayn anda iki kanalda birden program yapacak. Hülya Avar hem 17 hafta boyunca iyi reytingler alarak Star TVde baarl bir sezonu geride brakt Bir Hülya Avar Sohbeti programna devam edecek, hem de TV8de Ali Taran ve Acun Ilcalyla beraber kamera karsna geçtii Yetenek Sizsiniz Türkiyedeki jüri görevine geri dönecek.

MAYOLU FOTOSU GÜNDEMDE

53 yandaki Avarn bugün Instagramdan paylat fotoraf yine çok konuulacaa benziyor. Yeni sezon öncesi Ayvalktaki yazlnda moral depolayan Avar, sosyal medyadan iddial bir fotorafn yaynlad. Geçen günlerde göüs dekolteli pozuyla sosyal medyay sallayan Avar, bu kez mayolu bir pozuyla gündem oldu. Ünlü sanatç kasm aynda gösterime girecek Selfie filmi için de son çalmalarn tamamlyor.

BABAANNE ROLÜNÜ STEMED

Sinan çetinin Berlin in Berlin filminde oynayan Hülya Avar, 2. kez çekilecek olan filmde babaanne rolünü oynamak istemedi. Vizyona girdii dönemde büyük ses getiren film çekildiinde Hülya Avar 30 yandayd. u an 54 yanda olan Hülya Avara, Sinan çetin u teklifte bulundu: Filmin ikincisini çekeceim. Sen de babaanneyi oyna.Hülya Avar Kesinlikle hayr dedi.

Ana Sayfaya Git