Görüş Bildir

Babaanne rolü reddi sonrasında Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz dahil iki kanal da devam edecek

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye yarışmalarının jüri üyelerinin değiştiği haberleri günledir gündemdeki yerini korurken, son dakika Acun Ilıcalı açıkladı. Hülya Avşar'ın Yetenek Sizsiniz de olacağı açıklandı.

Babaanne rolü reddi sonrasında Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz dahil iki kanal da devam edecek

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye yarışmalarının jüri üyelerinin değiştiği haberleri günledir gündemdeki yerini korurken, son dakika Acun Ilıcalı açıkladı. Hülya Avşar'ın Yetenek Sizsiniz de olacağı açıklandı. Acun Ilıcalı ile birlikte çalışmaya başladı balayalı ekranlardan uzak durmayan isim Hülya Avşar, eskiden jüri üyeliği yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasına dahil oldu.

İKİ KANAL DA BİR İLK

Ünlü sanatçı, aynı anda iki kanalda birden program yapacak. Hülya Avşar hem 17 hafta boyunca iyi reytingler alarak Star TV'de başarılı bir sezonu geride bıraktığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına devam edecek, hem de TV8'de Ali Taran ve Acun Ilıcalı'yla beraber kamera karşısına geçtiği Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki jüri görevine geri dönecek.

MAYOLU FOTOSU GÜNDEMDE

53 yaşındaki Avşar'ın bugün Instagram'dan paylaştığı fotoğraf yine çok konuşulacağa benziyor.  Yeni sezon öncesi Ayvalık'taki yazlığında moral depolayan Avşar, sosyal medyadan iddialı bir fotoğrafını yayınladı. Geçen günlerde göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı sallayan Avşar, bu kez mayolu bir pozuyla gündem oldu. Ünlü sanatçı kasım ayında gösterime girecek "Selfie" filmi için de son çalışmalarını tamamlıyor.

BABAANNE ROLÜNÜ İSTEMEDİ

Sinan Çetin'in 'Berlin in Berlin' filminde oynayan Hülya Avşar, 2. kez çekilecek olan filmde babaanne rolünü oynamak istemedi. Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren film çekildiğinde Hülya Avşar 30 yaşındaydı. Şu an 54 yaşında olan Hülya Avşar'a, Sinan Çetin şu teklifte bulundu: "Filmin ikincisini çekeceğim. Sen de babaanneyi oyna."Hülya Avşar "Kesinlikle hayır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir