Bahçeli "Ülkücü Şehitleri Anma Günü" programında konuştu

"Ülkücü Şehitleri Anma Günü" programına katılan MHP Başkanı Devlet Bahçeli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberler 28.05.2017 - 15:56 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 17:08

Ülkücü ehitleri Anma Günü programna katlan MHP Bakan Devlet Bahçeli çarpc açklamalarda bulundu.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü Hareket, aleyhe propagandalara, sinsi provokasyonlara, vahim iftira ve karalamalara ramen Türkiyenin hak ve hukukunu müdafaa konusunda özverili, sorumlu ve fedakarca tavr sergileyecektir. Ne PKK ne FETÖ ne de bir baka muhasm odak Türkiyeyi dize getiremeyecektir. Bizi korkutamazlar. Bizi yolumuzdan döndüremezler dedi.

MHP Genel Bakan Bahçeli, Ülkücü ehitleri Anma Günü dolaysyla Ülkücü ehitler Antn ziyaret ederek, anta karanfil brakt. Ankarann Kzlcahamam lçesinde düzenlenen anma programnda konuan Bahçeli, Türkiyenin zorlu ve meakkati fazla olan bir döneminde milliyetçi-ülkücü hareketin ümitsizlie kaplmadn ve ylgnlk göstermediini söyledi.

Bahçeli, Milli mukavemeti krmak isteyen odaklara aman vermedi, teslim olmad. çünkü inanyorduk. çünkü hakl ve tarihi bir davaya balanmtk. Akifin dedii gibi; cehennem olsa gelen, gösümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz. Yürüdük, zalimlere direndik. Yürüdük, hainleri süpürdük. Asmn nesli olduumuzu bilerek yürüdük, Türke ve Türkiyeye düman kesilenlerle bugünlerde olduu gibi hesaplatk. Kabul edilmelidir ki, bu hesap ar oldu. Sosyal bedeli yüksek çkt. Zaman oldu sükt kadar kimsesiz, zaman oldu çlk kadar hür olduk. Ancak küsmedik, gücenmedik, vazgeçmedik, bana ne demedik. Acizlik ve atalet göstermedik. Yorgunluk ve bezginlik sarmalna girmedik. Kimimiz ehit oldu, kimimiz gazi. Kimimiz mahkm oldu, kimimiz madur. Ne var ki millete, tarihe, ecdada, bizlere umut balayan mazlumlara çok ükür mahcup olmadk, marurluumuzdan ödün vermedik. Milliyetçi-Ülkücü Hareket asaletini hiç kaybetmedi. Sadakatten hiç ayrlmad. Cesaret ve hamiyet çizgisinden de hiç sapmad diye konutu.
Ana Sayfaya Git