Batman'da atölyede patlama: 2'i ağır, 11 yaralı

BATMAN Organazi Sanayi Bölgesi'nde (OSB) izolasyon malzemeleri üreten bir atölyede meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 11 kişi yaralandı. Patlamayla birlikte çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haberler 05.10.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiri lçesine bal Örmegözü bölgesinde bulunan Batman Organize Sanayi Bölgesinde izolasyon malzemeleri üreten bir atölyede, dün saat 15.30 sralarnda patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangn çkarken, olay yerine çok sayda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan 2si ar, 11 kii, ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldrlrak tedaviye alnd.

Batman Belediyesi ve TÜPRA Rafinerisine ait itfaiyle ekiplerinin müdahalesiyle çkan yangn söndürüldü. Patlama ve yangn srasnda baz araçlar hasar gördü. Patlamann nedeninin belirlenmesi için çalma balatld.

LPG TANKININ DEMNDE

Batman Valilii, Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen patlama ile ilgili yazl açklama yapt. Patlamann, zofalt Fabrikasnda LPG tanknn deiimi srasnda meydana geldii belirtilen açklamada, yaralanan 11 kiinin tedavilerinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git