Görüş Bildir

Batman'da atölyede patlama: 2'i ağır, 11 yaralı

BATMAN Organazi Sanayi Bölgesi'nde (OSB) izolasyon malzemeleri üreten bir atölyede meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 11 kişi yaralandı. Patlamayla birlikte çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Batman'da atölyede patlama: 2'i ağır, 11 yaralı

Beşiri İlçesi'ne bağlı Örmegözü bölgesinde bulunan Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde izolasyon malzemeleri üreten bir atölyede, dün saat 15.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangın çıkarken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan 2'si ağır, 11 kişi, ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırak tedaviye alındı.

Batman Belediyesi ve TÜPRAŞ Rafinerisi'ne ait itfaiyle ekiplerinin müdahalesiyle çıkan yangın söndürüldü. Patlama ve yangın sırasında bazı araçlar hasar gördü. Patlamanın nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

LPG TANKININ DEĞİŞİMİNDE

Batman Valiliği, Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen patlama ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Patlamanın, İzofalt Fabrikası'nda LPG tankının değişimi sırasında meydana geldiği belirtilen açıklamada, yaralanan 11 kişinin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi