Batman’da şehit yakınlarına bayram ziyareti

Batman'ın Sason ilçesinde faaliyet gösteren Şehit Aileleri Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik ve yönetimi, ilçenin en ücra köylerinde ikamet eden şehit yakınları ile gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Haberler 15.08.2019 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sason ehit Aileleri Gazilerle Yardmlama ve Dayanma Dernek Bakan Mutalip çelik ve beraberindekiler, ehit ailelerine yönelik bayram ziyaretleri kapsamnda ilk olarak Yeni Mahallede ikamet eden 15 Temmuz gazisi Abdullah Aayay evinde ziyaret etti. çelik ve beraberindekiler daha sonra ilçenin en uzak köyü olan Kayayla köyü Elmapnar mezrasnda ikamet eden ehit Kemal Dan ei Hamide Da ile çocuklarn ve 1994 ylnda PKKl teröristlerle artek bölgesinde girdii silahl çatmada ehit olan Fehmi Serenkilinin Binekli köyünde ikamet eden ei Sadiye Serenkili ve çocuklarn evinde ziyaret ederek bayramlarn kutlad.

Ziyarette ehit ailelerine Türk bayra ve Kuran- Kerim hediye ederek bayramlarn kutlayan çelik, ehitlerin ailelerinin ülkenin her ferdine emanet olduunu söyledi. çelik, dernek olarak her frsatta ehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek onlara destek sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Maddi olarak hiçbir beklentileri olmadn belirten ehit elerinden Sadiye Serenkili de ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek dernek yönetimine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git