Batman'da "Yeni Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" Konferansı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından Batman'da "Yeni Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu konferans düzenlendi.

Haberler 12.03.2017 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür Müdürlüü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konumac olarak katlan AK Parti stanbul Milletvekili Nureddin Nebati, 16 Nisan referandumunun Türkiyenin gelecei için önemli olduunu söyledi.

Batmann huzurlu bir kent olduunu belirten Nebati, Huzurun olduu yerde ekmeinizi rahat yersiniz, gecenizi rahat geçirirsiniz, sabah Bismillah ile ie baladnzda yüreinize gelen o ferahlk, inirah sizi bütün gün rahat bir ekilde güven ortam içerisinde i yapmanza vesile olur. dedi.

16 Nisan referandumunun Türkiye için bir milat olduunu vurgulayan Nebati, uzun yllardr, konuulan, tartlan ve bir türlü gerçekletirilemeyen o muhteem dönüümün son evresinde olduklarn aktard.

Nebatiye konferansa katlmndan dolay teekkür eden ASKON Batman ubesi Bakan Selman Nasrolu da referandumun imdiden hayrl olmas temennisinde bulundu.

Konferansa, Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, AK Parti Batman l Bakan Diyaettin Uçar, MHP Batman l Bakan Mehmet Açk, STK temsilcileri ve ASKON üyeleri katld.

Ana Sayfaya Git