Görüş Bildir

Batman'da "Yeni Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" Konferansı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından Batman'da "Yeni Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu konferans düzenlendi.

Batman'da

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, 16 Nisan referandumunun Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu söyledi.

Batman'ın huzurlu bir kent olduğunu belirten Nebati, "Huzurun olduğu yerde ekmeğinizi rahat yersiniz, gecenizi rahat geçirirsiniz, sabah 'Bismillah' ile işe başladığınızda yüreğinize gelen o ferahlık, inşirah sizi bütün gün rahat bir şekilde güven ortamı içerisinde iş yapmanıza vesile olur." dedi.

16 Nisan referandumunun Türkiye için bir milat olduğunu vurgulayan Nebati, uzun yıllardır, konuşulan, tartışılan ve bir türlü gerçekleştirilemeyen o muhteşem dönüşümün son evresinde olduklarını aktardı.

Nebati'ye konferansa katılımından dolayı teşekkür eden ASKON Batman Şubesi Başkanı Selman Nasıroğlu da referandumun şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konferansa, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık, STK temsilcileri ve ASKON üyeleri katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi