Beyaz Show'dan riskli karar! Ya aynısı olursa

13 yıla damgasını vuran Beyaz Show ne zaman başlayacak sorusu geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialardan sonra çok daha fazla konuşulmaya başlandı. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show geçtiğimiz seneye nazaran çok değişik bir formatla karşımıza çıkacak.

Haberler 23.08.2017 - 02:24 Son Güncelleme : 23.08.2017 - 02:46

13 yla damgasn vuran Beyaz Show ne zaman balayacak sorusu geçtiimiz gün ortaya atlan iddialardan sonra çok daha fazla konuulmaya baland. Beyazt Öztürk’ün sunumu ile Beyaz Show geçtiimiz seneye nazaran çok deiik bir formatla karmza çkacak. Beyaz Show artk canl yayn ile Kanal D ekranlarnda kald yerden devam edecek. Bant yayn yapmasna sebebp olan Dyarbakr’da bir öretmenin  Güneydou’da olanlarn farknda msnz? Burada domam çocuklar öldürülüyor eklinde konumas hem Beyaz Show’un hem de Kanal D’nin bana i açmt. 

Ali Eyübolu’nun köesinde yazdklar öyle: Kanal D’nin en uzun soluklu programlarndan biri olan ‘Beyaz Show’, yeni yayn dönemine sürprizle balayacak. Ocak 2016’da canl yayna balanan Diyarbakrl bir öretmenin söyledikleri yüzünden RTÜK’ten ceza alan ve hakknda soruturma açlan Öztürk, o yüzden geçen sezon ‘Beyaz Show’u bant yayn yapmt. Ekim sonuna doru programa balamas planlanan ovmen, bu sezon canl yapma karar ald. Umarm Öztürk, benzer bir vaka yaamaz.

Ana Sayfaya Git