Görüş Bildir

Beyaz Show'dan riskli karar! Ya aynısı olursa

13 yıla damgasını vuran Beyaz Show ne zaman başlayacak sorusu geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialardan sonra çok daha fazla konuşulmaya başlandı. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show geçtiğimiz seneye nazaran çok değişik bir formatla karşımıza çıkacak.

Beyaz Show'dan riskli karar! Ya aynısı olursa

13 yıla damgasını vuran Beyaz Show ne zaman başlayacak sorusu geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialardan sonra çok daha fazla konuşulmaya başlandı. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show geçtiğimiz seneye nazaran çok değişik bir formatla karşımıza çıkacak. Beyaz Show artık canlı yayın ile Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Bant yayını yapmasına sebebp olan Dşyarbakır'da bir öğretmenin  "Güneydoğu'da olanların farkında mısınız? Burada doğmamış çocuklar öldürülüyor" şeklinde konuşması hem Beyaz Show'un hem de Kanal D'nin başına iş açmıştı. 

Ali Eyüboğlu'nun köşesinde yazdıkları şöyle: Kanal D’nin en uzun soluklu programlarından biri olan ‘Beyaz Show’, yeni yayın dönemine sürprizle başlayacak. Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin söyledikleri yüzünden RTÜK’ten ceza alan ve hakkında soruşturma açılan Öztürk, o yüzden geçen sezon ‘Beyaz Show’u bant yayın yapmıştı. Ekim sonuna doğru programa başlaması planlanan şovmen, bu sezon canlı yapma kararı aldı. Umarım Öztürk, benzer bir vaka yaşamaz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir