Beyoğlu son dakika patlama! Yer altındaki elektrik telleri alev aldı

İstanbul Bağcıılar'da son dakikapatlama sesleri. İstanbul Bağcılar'da patlama sesinin yer altında döşeli bulunan elektrik tellerinde meydana geldiği açıklandı.

Haberler 08.05.2017 - 15:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Baclarda son dakika patlama. Yeraltnda döeli halde bulunan elektrik patlamalardan mütevellit olduu örenilen seslerin vatandaa yaratt korku dolu anlar kameralara yansd. BAclarda patlama nn yer altnda olduu ve sesin 6 7 kere duyulduu görgü tanklarnca açkland.

Baclarda meydana geln patlamann detaylarna ulalyor. Mahmutbey Metro stasyonuna çok yakn bir bölgede meydana gelen patlamalar sebebiyle duman yükseldi. hbar üzerine olay yerine çok sayda polis, itfaiye ve ambulans sevk edilirken, patlamalarn yer alt kablo hattnda meydana geldii belirlendi. Olay yerini gören bir noktada bulunan ve patlamalara ahit olan bir yurtta, lk önce yol kenarndaki ebeke kutusunda patlama oldu, sonra da yer altnda patlamalar oldu. 6-7 patlama gördük. Herkes panik halindeydi, polis bölgeyi güvenlik eridiyle kapatt diye konutu.

Elektrk hatlarnn kesileseye kadar geçen süre de ksa süreli bir yangnn da balad gözlemlendi. Öte yandan, yangn ve patlamalar meydana gelen kablo hattndaki elektrik akmnn kesilip yangnn tamamen kontrol altna alnmasnn ardndan, emniyet eridinin altndan geçerek kapal yollar kullanmak isteyen sürücüler oldu. Trafik younluuna neden olan çalmalarn olduu kavaa gelen bir kamyonet sürücüsü, aracyla hareket halindeyken emniyet eridinin altndan geçmeye çalt. Emniyet kurallarn çinerken emniyet eridine taklan sürücü ilginç bir görüntü oluturdu.

Ana Sayfaya Git