Beyoğlu son dakika patlama! Yer altındaki elektrik telleri alev aldı

İstanbul Bağcıılar'da son dakikapatlama sesleri. İstanbul Bağcılar'da patlama sesinin yer altında döşeli bulunan elektrik tellerinde meydana geldiği açıklandı.

Beyoğlu son dakika patlama! Yer altındaki elektrik telleri alev aldı

İstanbul Bağcılar'da son dakika patlama. Yeraltında döşeli halde bulunan elektrik patlamalarıdan mütevellit olduğu öğrenilen seslerin vatandaşa yarattığı korku dolu anlar kameralara yansıdı. BAğcılar'da patlama nın yer altında olduğu ve sesin 6 7 kere duyulduğu görgü tanıklarınca açıklandı.

Bağcılar'da meydana geln patlamanın detaylarına ulaşılıyor.  Mahmutbey Metro İstasyonu'na çok yakın bir bölgede meydana gelen patlamalar sebebiyle duman yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edilirken, patlamaların yer altı kablo hattında meydana geldiği belirlendi. Olay yerini gören bir noktada bulunan ve patlamalara şahit olan bir yurttaş, "İlk önce yol kenarındaki şebeke kutusunda patlama oldu, sonra da yer altında patlamalar oldu. 6-7 patlama gördük. Herkes panik halindeydi, polis bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı" diye konuştu.

Elektrk hatlarının kesileseye kadar geçen süre de kısa süreli bir yangının da başladığı gözlemlendi. Öte yandan, yangın ve patlamalar meydana gelen kablo hattındaki elektrik akımının kesilip yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından, emniyet şeridinin altından geçerek kapalı yolları kullanmak isteyen sürücüler oldu. Trafik yoğunluğuna neden olan çalışmaların olduğu kavşağa gelen bir kamyonet sürücüsü, aracıyla hareket halindeyken emniyet şeridinin altından geçmeye çalıştı. Emniyet kurallarını çiğnerken emniyet şeridine takılan sürücü ilginç bir görüntü oluşturdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz