Bir aşk daha mutlu sona yaklaştı! Alişan Eda Erol nişanlandı

Süregelen birlikteliklerini evlilik yolunda ilk adımlarıyla tamalayan ünlü isim Alişan ve Eda Erol, geçtiğimiz gün urak Özçivit Fahriye Evcen çiftinin düğün merasiminden sonra en çok konuşulan konu oldu. Alişan Eda Erol nişanlandı.

Haberler 30.06.2017 - 03:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süregelen birlikteliklerini evlilik yolunda ilk admlaryla tamalayan ünlü isim Alian ve Eda Erol, geçtiimiz gün urak Özçivit Fahriye Evcen çiftinin düün merasiminden sonra en çok konuulan konu oldu. Alian Eda Erol nianland. Hareketli kiilii ile bilinen Alian, uzunca süredir gerçek ak araylarna girmi ve arad ak da izdivaç kraliçesi Esra Erolun kardei Eda Erolda bulmutu. Birlikteliklerini ilk balarda saklayan çift, ailelerin de devreye girmesi akabinde gözler önünde yaamaya balamt. Sosya medya da ailelerin tanma anlar ile paylalm ve gözler niana çevrilmiti. lte beklenen gün gelmiti ve Alian Eda Erol nianland.

YAKIN DOSTU PAYLATI

Aliann yakn arkada manken çala kel, nian töreninde çektii fotoraf Instagram hesabndan paylat. kel paylamn altna Can yoldam benim dostum ,arkadam ,kardeim , partnerim , gudum bir ömür dünyalar güzeli edamzla mutlu olman yürekten diliyorum... Seni diil artk sizi çok sevyorum diyeceim cunki siz artk birsiniz. Hep mutlu olun ve hep bugunk gibi bakn birbirinize yazd.

EDA EROL HAKKINDA

Daha önce televizyon projelerinde de yer alan ancak Alian ile yaad iliki ile adndan söz ettiren Eda Erol, 1986 ylnda dodu. Sinoplu bir anne ve göçmen bir babann son kz, ünlü izdivaç program sunucusu Esra Erolun da kz kardei. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvar bölümünden mezun olduktan sonra Nee Erberk Ajansna kayt olan Eda Erol, ilk olarak Stajyer Mafya filminde, sonrasnda ise 46 Yok Olan dizisinde rol ald. Bir süredir arkc Alian ile beraber olan Eda Erol, kasm aynn ilk haftasnda nikah masasna oturacak.

Geçtiimiz ay ailelerini tantrp evlilik yoluna çkan Eda Erol ve Alian çifti artk rahat rahat gezip tozmaya baladlar. kili arkadalaryla birlikte gittikleri parkta el ele poz verdiler. Eda Erol, sevgilisi Alianla çektirdii fotoraflar Instagram hesabndan paylat. Alian da sevgilisi tarafndan çekilen fotorafn paylat.

Ana Sayfaya Git