Bir aşk daha mutlu sona yaklaştı! Alişan Eda Erol nişanlandı

Süregelen birlikteliklerini evlilik yolunda ilk adımlarıyla tamalayan ünlü isim Alişan ve Eda Erol, geçtiğimiz gün urak Özçivit Fahriye Evcen çiftinin düğün merasiminden sonra en çok konuşulan konu oldu. Alişan Eda Erol nişanlandı.

Bir aşk daha mutlu sona yaklaştı! Alişan Eda Erol nişanlandı

Süregelen birlikteliklerini evlilik yolunda ilk adımlarıyla tamalayan ünlü isim Alişan ve Eda Erol, geçtiğimiz gün urak Özçivit Fahriye Evcen çiftinin düğün merasiminden sonra en çok konuşulan konu oldu. Alişan Eda Erol nişanlandı. Hareketli kişiliği ile bilinen Alişan, uzunca süredir gerçek aşk arayışlarına girmiş ve aradığı aşkı da izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'da bulmuştu. Birlikteliklerini ilk başlarda saklayan çift, ailelerin de devreye girmesi akabinde gözler önünde yaşamaya başlamıtı. Sosyaş medya da ailelerin tanışma anları ile paylaşılmış ve gözler nişana çevrilmişti. İlte beklenen gün gelmişti ve Alişan Eda Erol nişanlandı.

YAKIN DOSTU PAYLAŞTI

Alişan'ın yakın arkadaşı manken Çağla Şıkel, nişan töreninde çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Şıkel paylaşımın altına 'Can yoldaşım benim dostum ,arkadaşım ,kardeşim , partnerim , gudum bir ömür dünyalar güzeli edamızla mutlu olmanı yürekten diliyorum... Seni diil artık sizi çok sevıyorum diyeceğim cunki siz artık birsiniz. Hep mutlu olun ve hep bugunkı gibi bakın birbirinize' yazdı.

EDA EROL HAKKINDA

Daha önce televizyon projelerinde de yer alan ancak Alişan ile yaşadığı ilişki ile adından söz ettiren Eda Erol, 1986 yılında doğdu. Sinoplu bir anne ve göçmen bir babanın son kızı, ünlü izdivaç programı sunucusu Esra Erol’un da kız kardeşi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olduktan sonra Neşe Erberk Ajansı'na kayıt olan Eda Erol, ilk olarak 'Stajyer Mafya' filminde, sonrasında ise '46 Yok Olan' dizisinde rol aldı. Bir süredir şarkıcı Alişan ile beraber olan Eda Erol, kasım ayının ilk haftasında nikah masasına oturacak.

Geçtiğimiz ay ailelerini tanıştırıp evlilik yoluna çıkan Eda Erol ve Alişan çifti artık rahat rahat gezip tozmaya başladılar. İkili arkadaşlarıyla birlikte gittikleri parkta el ele poz verdiler. Eda Erol, sevgilisi Alişan'la çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. Alişan da sevgilisi tarafından çekilen fotoğrafını paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz