Bir olay 2 cinayet

Bismil'de parçalanmış şekilde bulunan Kağanarslan'ın ölümünün sırrı aralalanmaya çalışılırken, olala ilgisi olduğu iddia edilen Çelik adlı genç ise, öldürülmüş olarak bulundu.

Haberler 18.11.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde vücudu tannmaz halde, hayvanlar tarafndan parçalanm olarak bulunan ve DNT eletirmesi sonucu kimlii belirlenen Mehmet Beraat Kaanarslan olaynn sr perdesi aralanmaya çallrken, önceki gün ok br gelime yaand. Olayda üpheli olarak arand ileri sürülen Mehmet Can çelik, önceki gün Silvan yolu üzerinde uzun namlulu silahla taranarak öldürülmü halde bulundu. ki cinayetin birbiriyle olan balants, soruturulurken baz görgü tanklarnn ifadesine bavurulduu örenildi.

BSMLDEK PARçALANMI CESET

Geçtiimiz hafta içerisinde, Bismil ilçesine 17 kilometre uzaklktaki Tatlçayr köyü krsalnda, çevrede ikamet eden köylüler, vücudunun bir ksm hayvanlar tarafndan parçalanm ekilde bir erkek cesedini buldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve salk ekipleri sevk edilerek, ceset üzerinde inceleme yapld. Salk ekibinin yapt incelemede, vücut bütünlüü bozulmu, tannmaz hale gelen kiinin 15-20 günden buyana arazide bulunduunu belirledi.

KAYIP LAN VERLEN KAANARSLAN

Yaplan incelemelerin ardndan ceset, otopsi için ambulansla Malatya Adli Tp Kurumuna gönderilirerek burada kimlik tespitine çalld. Kiimlik tespiti için kayp kiilerin ailelerinden alnan DNA örnekleryle eletirildiinde, parçalanm cesedin 22 Ekimde ailesi tarafndan kayp ilan verilen Mehmet Beraat Kaanarslan olduu belirlendi. Kimlik tespitinin ardndan Malatya Adli Tp Kurumundan alnan Kaanarslann cenazesi, üç gün önce Diyarbakrn Hazro ilçe merkezinde, topraa verildi.

SLVAN YOLUNDA BULUNAN CESET

Diyarbakr ve Bismil Jandarma Komutanl, Mehmet Beraat Kaanarslann ölümüyle ilgili balatt kapsaml inceleme devam ederken, öncek gün ilginç bir gelime yaand. Yürütülen soruturmada jandarmann olayla ilgisi olduunu belirledii iddia edilen ve HA tarafndan servis edilen haberde, Mehmet Can çelik Silvan yolu üzerinde uzun namlulu silahla taranarak öldürülmü halde bulunduu belirtildi.

çevredekiler tarafndan öldürülmü halde bulunan çelikin cansz bedeni olay yerine gelen salk ekipleri tarafndan yaplan inceleme sonras morga kaldrld. Jandarmann oluturduu özel ekip, pe pee yaanan iki cinayet olayyla ilgili balant ve faaillerin belirlenmesine yönelik soruturmay derinletirirken, baz kiilerin ise ifadelerine bavurdu.

Ana Sayfaya Git