Birce Akalay'dan ayrılan Sarp Levendoğlu sert kayaya çarptı

Eşi Birce Akalay'dan Derya Baykal yüzünden ayrıldığı iddia edilen Sarp Levendoğlu, şu sıralar tatilde. Yaz tatilinin ilk günlerinde Muğla Akyaka'da tail yapan Sarp Levendoğlu'nun geçirdiği sör kazası magazin gündemine oturdu. Öte yandan ayrıldığı eşi Birce Akalay'ın ise Bodrum tatiili gözlerden kaçmadı.

Haberler 08.06.2017 - 14:58 Son Güncelleme : 08.06.2017 - 15:31

Ei Birce Akalaydan Derya Baykal yüzünden ayrld iddia edilen Sarp Levendolu, u sralar tatilde. Yaz tatilinin ilk günlerinde Mula Akyakada tail yapan Sarp Levendolunun geçirdii sör kazas magazin gündemine oturdu. Dersini ald söfr tahtasndan düen Levendolunun çenesini kayaya çarpt açkland. te Sarp Levendolunun son durumu. Öte yandan ayrld ei Birce Akalayn ise Bodrum tatiili gözlerden kaçmad.

SI SUDA DÜTÜ

Yaz tatili için rotasn Mula Akyakaya çeviren oyuncu Sarp Levendolu buradaki tatilinin ikinci gününde talihsiz bir kaza geçirdi. Adrenalin sporlarna ilgi duyan Levendolu, yeni balad kitesurfü örenmeye çalrken kaza geçirdi. S suda hzlanan Levendolu, bir an için dengesini kaybedip düünce çenesini kayaya çarpt. HASTANELK OLUYORDU Uygulanan buz kompresi ile acsn dindirmeye çalan Levendolu neredeyse hastanelik oluyordu. Sarp Levendolu, sevgilisi Derya ensoyun neden yannda olmad sorulunca da gerildi ve Ben kimsenin özel hayat ile ilgilenmem, kimse de benimle ilgilenmesin, konumam beklemesin yantn verdi.

Sarp Levendolundan boanmasnn ardndan Can Tunal ile ak yaamaya balayan Birce Akalay, Bodrumda yalnz bana görüntülendi. Gümülükte bir sörf okuluna giden Akalay, burada eitmenlerden yarm saat boyunca kano dersleri ald. Kano üzerinde kürek çeken güzel oyuncu ardndan da denize girerek suyun tadn çkard. Bu srada magazin muhabirlerinin kendisini görüntülediini fark edince onlarn yanna giderek gazetecilerle sohbet etti. Bikinili görüntü vermek istemediini belirten oyuncu, Beni magazin figürü yapmayn ricasnda bulundu. Yaz Gümülükte geçireceini söyleyen Akalay, sevgilisi Can Tunalnn i younluu nedeniyle kendisine elik edemediini söyledi. Ünlü oyuncu daha sonra kyda oturup manzaray seyrederek yorgunluk att.

SEVGLS LE GÖRÜNTÜLENMT

Birce Akalay, eski ei Sarp Levendolunun evliliklerinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya ensoyla birlikte görüntülendii günün ertesinde balet sevgilisiyle ortaya çkt.

Akalay, Levendolundan boanmadan önce çekilen fotoraflar nedeniyle ihanet suçlamasyla kar karya kald Can Tunal ile soluu gazetecilerin urak noktalarndan Asmalmescitte ald.HT Magazinden Nuri Altuntan haberine göre ikili, bir barda geç saatlere kadar elendi. Birce Akalay ve Can Tunal geçen hafta çemede Cumartesi Sürprizi kameralarna böyle yakalanmt. Levendolu-ensoy ikilisi O DÖNEM görüntülendi.

Birce Akalay (19 Haziran 1984, stanbul) Türk oyuncu.

Hayat ve kariyeri

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eitimini tamamlad (2003). Ayn yl girdii stanbul Üniversitesi Tiyatro Eletirmenlii ve Dramaturji Bölümündeki eitimini tamamlamad fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarmasnda üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarmasnda Türkiyeyi temsil etti ve yar finale çkt. 2004-2007 yllar arasnda Piyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programlar da hazrlayp sunmutur. 2007 yapm olan Kader ve yine 2007 yapm Senin Uruna dizisinde ba karakterleri canlandrmtr. Ayn zamanda 2008 Asi adl TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliine katlmtr. Bunlarn yan sra oyuncu 2008de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynnda vizyona giren Nefes filmlerinde rol almtr.

2009 ylnda ekranlarda olan Alayna syan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karmza çkan Birce Akalay 2009un Eylül aynda Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altu ile barolleri paylamtr. 2009da atvnin yeni sezon dizilerinden K Masalnda Zian rolüyle izlediimiz Birce Akalayn ayn yl balayan program Sinema Dünyas bir yayn dönemi devam etmitir. 2010 ylnda eski ei Murat Ünalm ile birlikte Ürgüpte bir ak anlatan Yer Gök Ak dizisinde Havva karakterini canlandrmtr. 2013 ylnda yaknda atv ekranlarnda Babakan Adnan Menderesin hayatn konu alan Ben Onu çok Sevdim dizisinde opera sanatçs Ayhan Aydan karakterini oynad. 2013 ylnda yaynlanan Böyle Bitmesin dizisine konuk oyuncu olarak katlmtr. Son olarak Küçük Aa dizinde Sinem karakterini canlandrmtr. Küçük Aa dizisinde barolü paylat Sarp Levendolu ile 1 Austos 2014 tarihinde evlenmitir.[1] 2 yl süren evliliklerinin ardndan iddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017de boanmlardr. 2015 ylnda ATVde yaynlanmakta olan Evli ve Öfkeli adl dizide dört barolden birini üstlenitir. Oyuncu u anda Hayat Bazen Tatldr dizisinde barol oynamaktadr.

Ana Sayfaya Git