Birce Akalay'dan ayrılan Sarp Levendoğlu sert kayaya çarptı

Eşi Birce Akalay'dan Derya Baykal yüzünden ayrıldığı iddia edilen Sarp Levendoğlu, şu sıralar tatilde. Yaz tatilinin ilk günlerinde Muğla Akyaka'da tail yapan Sarp Levendoğlu'nun geçirdiği sör kazası magazin gündemine oturdu. Öte yandan ayrıldığı eşi Birce Akalay'ın ise Bodrum tatiili gözlerden kaçmadı.

Birce Akalay'dan ayrılan Sarp Levendoğlu sert kayaya çarptı

Eşi Birce Akalay'dan Derya Baykal yüzünden ayrıldığı iddia edilen Sarp Levendoğlu, şu sıralar tatilde. Yaz tatilinin ilk günlerinde Muğla Akyaka'da tail yapan Sarp Levendoğlu'nun geçirdiği sör kazası magazin gündemine oturdu. Dersini aldığı söfr tahtasından düşen Levendoğlu'nun çenesini kayaya çarptığı açıklandı. İşte Sarp Levendoğlu'nun son durumu.  Öte yandan ayrıldığı eşi Birce Akalay'ın ise Bodrum tatiili gözlerden kaçmadı.

SIĞ SUDA DÜŞTÜ

Yaz tatili için rotasını Muğla Akyaka’ya çeviren oyuncu Sarp Levendoğlu buradaki tatilinin ikinci gününde talihsiz bir kaza geçirdi. Adrenalin sporlarına ilgi duyan Levendoğlu, yeni başladığı kitesurfü öğrenmeye çalışırken kaza geçirdi. Sığ suda hızlanan Levendoğlu, bir an için dengesini kaybedip düşünce çenesini kayaya çarptı. HASTANELİK OLUYORDU Uygulanan buz kompresi ile acısını dindirmeye çalışan Levendoğlu neredeyse hastanelik oluyordu. Sarp Levendoğlu, sevgilisi Derya Şensoy'un neden yanında olmadığı sorulunca da gerildi ve “Ben kimsenin özel hayatı ile ilgilenmem, kimse de benimle ilgilenmesin, konuşmamı beklemesin” yanıtını verdi.

Sarp Levendoğlu'ndan boşanmasının ardından Can Tunalı ile aşk yaşamaya başlayan Birce Akalay, Bodrum'da yalnız başına görüntülendi. Gümüşlük'te bir sörf okuluna giden Akalay, burada eğitmenlerden yarım saat boyunca kano dersleri aldı. Kano üzerinde kürek çeken güzel oyuncu ardından da denize girerek suyun tadını çıkardı. Bu sırada magazin muhabirlerinin kendisini görüntülediğini fark edince onların yanına giderek gazetecilerle sohbet etti. Bikinili görüntü vermek istemediğini belirten oyuncu, “Beni magazin figürü yapmayın” ricasında bulundu. Yazı Gümüşlük'te geçireceğini söyleyen Akalay, sevgilisi Can Tunalı'nın iş yoğunluğu nedeniyle kendisine eşlik edemediğini söyledi. Ünlü oyuncu daha sonra kıyıda oturup manzarayı seyrederek yorgunluk attı.

SEVGİLİSİ İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Birce Akalay, eski eşi Sarp Levendoğlu’nun evliliklerinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy’la birlikte görüntülendiği günün ertesinde balet sevgilisiyle ortaya çıktı.

Akalay, Levendoğlu’ndan boşanmadan önce çekilen fotoğrafları nedeniyle ihanet suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı Can Tunalı ile soluğu gazetecilerin uğrak noktalarından Asmalımescit’te aldı.HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre ikili, bir barda geç saatlere kadar eğlendi. Birce Akalay ve Can Tunalı geçen hafta Çeşme’de ‘Cumartesi Sürprizi’ kameralarına böyle yakalanmıştı. Levendoğlu-Şensoy ikilisi O DÖNEM  görüntülendi.

Birce Akalay (19 Haziran 1984, İstanbul) Türk oyuncu.

Hayatı ve kariyeri

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Piyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında ekranlarda olan Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl başlayan programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1] 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu şu anda Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz