Birecik karayolunda katliam kaza! 5 ölü! Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi mi

GAziantep Şanlıurfa karayoluunda adeta katliam gibi bir kaza meydana geldi. Gaziantep Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haberler 18.08.2017 - 15:22 Son Güncelleme : 18.08.2017 - 15:57

GAziantep anlurfa karayoluunda adeta katliam gibi bir kaza meydana geldi. Gaziantep anlurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasnda ilk belirlemelere göre 5 kii yaamn yitirdi 3 kii de yaral olarak hastaneye kaldrld. ahsa mühasr bir otomobilin kar yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpt kaza da dehet dakikalar aand. Gün gün ülkemiizde can yakana kazalar duymaktayz son dakika kaza da Gaziantep anlurfa karayolunda yaad. Son dakika kaza da hayatn kaybedenlerini ismleri merakla bekleyenleri tarafndan aratrlrken, yetkililerden de açklama yapld.

BRECK STKAMETNDE DEHET KAZA

Gaziantep-anlurfa karayolunun 50. kilometresinde Gaziantep ten Birecik YÖNÜNE DORU SEYREDEN VE SÜRÜCÜSÜNÜN ADI HENÜZ AçIKLAMAYAN 04 AT 961 plakal otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kar yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 27 NM 011 plakal araç ile kafa kafaya feci ekilde çarp

anlurfa Gaziantep karayoluda dehet kaza da 5 kii hayatn kaybederken, hayatn kaybedenlerin ayn aileden olduu yürekleri bir kere daha dalad. Öte yandan otomobildeki 2 kii ve dier aracn sürücüsü yaraland. 112 hzr servis araçlar ile yarallar Nizip Devlet Hastanesine kaldrld. Kazada ölen 5 kiinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardndan otopsi yaplmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Ana Sayfaya Git