Görüş Bildir

Birecik karayolunda katliam kaza! 5 ölü! Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi mi

GAziantep Şanlıurfa karayoluunda adeta katliam gibi bir kaza meydana geldi. Gaziantep Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Birecik karayolunda katliam kaza! 5 ölü! Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi mi

GAziantep Şanlıurfa karayoluunda adeta katliam gibi bir kaza meydana geldi. Gaziantep Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şahsa mühasır bir otomobilin karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpıştığı kaza da dehşet dakikaları aşandı. Gün gün ülkemiizde can yakana kazaları duymaktayız son dakika kaza da Gaziantep Şanlıurfa karayolunda yaşadı. Son dakika kaza da hayatını kaybedenlerini ismleri merakla bekleyenleri tarafından araştırılırken, yetkililerden de açıklama yapıldı.

BİRECİK İSTİKAMETİNDE DEHŞET KAZA

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 50. kilometresinde Gaziantep 'ten Birecik YÖNÜNE DOĞRU SEYREDEN VE SÜRÜCÜSÜNÜN ADI HENÜZ AÇIKLAMAYAN 04 AT 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 27 NM 011 plakalı araç ile kafa kafaya feci şekilde çarpışı

Şanlıurfa Gaziantep karayoluda dehşet kaza da 5 kişi hayatını kaybederken, hayatını kaybedenlerin aynı aileden olduğu yürekleri bir kere daha dağladı. Öte yandan otomobildeki 2 kişi ve diğer aracın sürücüsü yaralandı. 112 hızır servis araçları ile yaralılar  Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir