Bismil’de aile kavgasında 6 kişi tutuklandı

Bismil ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olayda korucubaşı Mahmut Karaarslan ve 2’si korucu 5 çocuğu, sevk edildikleri adliyede “kasten adam öldürme” gerekçesiyle tutuklandı.

Haberler 23.07.2020 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçesinde 2 kiinin yaamn yitirdii olayda korucuba Mahmut Karaarslan ve 2si korucu 5 çocuu, sevk edildikleri adliyede kasten adam öldürme gerekçesiyle tutukland.

Diyarbakrn Bismil ilçesine bal Katl Mahallesinde 18 Temmuzda bir aile fertleri arasnda arazi ve ina edilen ev anlamazl nedeniyle çkan tartmann kavgaya dönümesi sonucu Hamdiye k (61) ve olu Kadri Karaarslan (26) yaamn yitirdi, Murat Karaarslan, Mehmet ve ei Bahar Karaarslan yaraland. Korucu silahlarnn da kullanld kavgann ardndan Korucuba Mahmut, çocuklar korucu Serdar ve Sidar ile Zafer, Mazlum, Serhat Karaarslan ve Hamdiye kn yaralanan çocuu Murat Karaarslan gözaltna alnd. Katl Jandarma Karakolunda ifadeleri alnan 7 kii, dün akam saatlerinde Bismil Adliyesine sevk edildi.

6 KYE TUTUKLAMA

Savclkta ifadeleri alnan 7 kii, tutuklanma talebiyle Bismil Sulh Ceza Hakimliine gönderildi. fade ilemleri gece geç saatlerde tamamlanan baba Mahmut ve çocuklar Mazlum, Zafer, Serdar, Serhat ve Sidar Karaarslan, Kasten adam öldürmekten tutuklanrken, Hamdiye kn çocuu Murat Karaaslan ise adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git