Bursa'da kaza haberi! Oyak Renault fabrikasında çalışıyorlardı

Bursada kaza haberi günün neredeyse en çok merak edilen ve aranan olayı olurken, Bursada kaza faciasının aştından alkol çıktı. Bursa'da 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 11 kişinin de yaralanması İLE SONUÇLANDI

Haberler 02.12.2017 - 21:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursada kaza haberi günün neredeyse en çok merak edilen ve aranan olay olurken, Bursada kaza faciasnn atndan alkol çkt. Bursada 4 kiinin hayatn kaybettii ve 11 kiinin de yaralanmas ilesonuçlanan korkunç kazada araç sürücüsünün 112 promil alkollü çkt örenildi. Ölen 3 içinin Oyak Renault fabrikasnda çalt örenildi.

Bursada kazaya dahil olan biri servis sürücüsü 3 aracn oförlerinin sorguya and Cumhuriyet Savcl tarafndan açkland.

Bursada dün gece yars Mudanya yolu üzerinde yaanan kazada adeta can pazar kuruldu. Bursada faaliyet gösteren bir otomobil fabrikasnda çalan ve ikindi vardiyasndan çkan içileri tayan 16 S 2106 plakal midibüs, hsaniye Metro istasyonu yannda Cemal Gökhan ç. yönetimindeki 16 SJT 66 plakal aracn çarpmas neticesi metronun bariyerlerine çarpp 16 UAU 77 plakal aracn üzerine devrilerek yan yatt. çi servisine çarpan 16 SJT 66 plakal siyah araç kontrolden çkarak yaya yolunda bulunan aaca sapland. çi servisi ve altna ald araç yolda bir süre sürüklendikten sonra metro istasyonun duvarna çarparak durdu.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER AçIKLANDI

Kaza sonucu içi servisinin altnda kalan Hakan ibay (43), Mesut Güney (41), Güray Kanra(47) ve aaca saplanan araçta bulunan Neslihan Namlucuolu(31) hayatn kaybetti. çi servisinde ve dier araçlarda bulunan toplam 11 yaral ise olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldrld.

GÖRGÜ TANIKLARI FADE VERD

Görgü tanklarnn da ifadelerinde yolda makas atarak ilerliyordu dedikleri 16 SJT 66 plakal otomobilin sürücüsü Cemal Gökhan ç.nin yaral olarak kaldrld hastanede alnan kan örneklerinden 122 promil alkollü olduu ortaya çkt. Kaza srasnda Cemal Gökhan ç. ile ayn otomobilde bulunan 31 yandaki Neslihan Namlucuolu da hayatn kaybetti.

Öte yandan ar süratli seyrettii belirlenen 28 yandaki Cemal Gökhan ç.nin makas atarak gitti önünde seyreden içi servisini sktrnca servis midibüsü sürücüsü Taner Bulutun çarpmamak için hamle yapt bu srada metronun beton bariyerlerine çarparak yan yatt ve önünde seyreden Ahu Özlü idaresindeki bir dier otomobilin üzerine devrildii belirtildi. Cumhuriyet Savclnn yürüttüü soruturma kapsamnda kazaya karan 3 sürücü de adliyeye sevk edildi.

3 FABRKA çS CAN VERD

Otomotiv devi fabrikada 16:00 - 24:00 vardiyasnda birlikte çalan 3 içi ayn serviste yan yana can verdi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyesi Emekli Gazeteci smet Kanrann içi servisinde hayatn kaybeden olu Güray Kanrann evli ve tek çocuk babas oldu fabrikann kaporta servisinde çalt örenildi. Kanrann yarn Osmangazi ilçesindeki Hacilyas camiinde klnacak cenaze namaznn ardndan Hamitler Kent mezarlnda topraa verilecei örenildi. Ayn içi servisinde hayatn kaybeden 43 yandaki 2 çocuk babas Hakan ibay da 16:00-24:00 vardiyasnda görevliydi. ibayn cenazesi bugün Osmangazi ilçesindeki Hacilyas camiinde ikindi namazn müteakip klnacak cenaze namaznn ardndan Hamitler Mezarlnda topraa verilecek. 2 çocuk babas 41 yandaki Mesut Güneyin cenazesi ise yarn öle namazn müteakip topraa verilecek.

MAYISTA DA KAZA OLMUTU

Bursann Mudanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasnda bir kii hayatn kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kadir Y. idaresindeki hafif ticari araç, Güzelyal Mahallesi Atatürk Caddesinde bisikleti eline alp yolun karsna geçmeye çalan Hakk Uza çarpt.çarpmann etkisiyle metrelerce uzaa frlayan Uz, olay yerinde hayatn kaybederken Sürücü Kadir Y. polis tarafndan gözaltna alnd.Hakk Uzun emekli ve iki çocuk babas olduu örenilirken, cenazesinin Mustafakemalpaa ilçesinde defnedilecei bildirildi.Kazayla alakal tahkikat sürüyor.

ONLARCA ARACIN DAHL OLDUU KAZA OLMUTU

Saat 08.30da Osmangazi lçesine bal Bademli Kava ile Geçit Mevkii arasndaki 2 kilometrelik bölümde meydana gelen zincirleme kazaya, aralarnda ambulanslarn da bulunduu 100ün üzerinde araç kart.lk bilgilere göre çok sayda kiinin hafif yaraland kaza nedeniyle yol trafie kapand.

Ana Sayfaya Git