Cami önünde çatıştılar!

Sulu Camisi önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Veli Özer (27) ile seken kurşunların hedefi olan Yakup Can ile İsa Tutay yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Özer, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulan polis ekipleri, saldırıyla ilgili bir şüphelinin yakalanmasına çalıştığı öğrenildi.

Haberler 23.08.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sulu Camisi önünde kimlii henüz belirlenemeyen kiilerin silahl saldrsna urayan Veli Özer (27) ile seken kurunlarn hedefi olan Yakup Can ile sa Tutay yaraland. Yarallar, 112 acil servis ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine kaldrld. Yarallardan durumu ar olan Özer, tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti. Dier yarallarn tedavisi ise sürüyor. Olay yerinde çok sayda bo kovan bulan polis ekipleri, saldryla ilgili bir üphelinin yakalanmasna çalt örenildi.

anlurfann Siverek lçesinde, aralarnda husumet bulunan iki ailenin fertleri arasnda çkan silahl kavgada 1 kii öldü, 2 kii yaraland.

Olay, öle saatlerinde Camikebir Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda para anlamazl nedeniyle husumet bulunan Gengeç ve Özer ailelerinin fertleri Adnan Menderes Bulvarnda karlanca tartmaya balad.

CAM ÖNÜNDE TARTITILAR

Tartma ksa sürede kavgaya dönütü. Kavgada kim tarafndan atelendii belirlenemeyen tabancadan çkan kurunlarn hedefi olan 27 yandaki Veli Özer ile bu srada yoldan geçen Yakup Can Geyik ve sa Tutay yaraland.

BR K ÖLDÜRÜLDÜ

hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye kaldrlan yarallardan Veli Özer doktorlarn çabasna karn kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

Olay yerinde incelemede bulunan polis, kavgaya karp kaçan ve tabancay ateleyen kiinin kimliinin belirlenerek yakalanmas için çalma balatt.

GÜVENLK KAMERASINDA

ki ailenin fertleri arasnda çkan ve 1 kiinin ölümü, 1 kiinin de yaralanmasyla sonuçlanan kavga, güvenlik kameralarna yansd. Görüntülerde kavgada yaralanan 1 kiinin camiye snd ve yerde bekledii görülüyor.

Ana Sayfaya Git