Can yakan zincirleme kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Muğla'da akşam üstü saatlerinde eydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Muğla Seydikemer ilçesinde medana gelen kaza da hayatını kaybede kişilerin kimlikleri belirlendi.

Haberler 10.07.2017 - 20:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mulada akam üstü saatlerinde eydana gelen zincirleme trafik kazasnda ilk belirlemelere göre 3 kiinin hayatn kaybettii 4 kiinin de yaraland açkland. Mula Seydikemer ilçesinde medana gelen kaza da hayatn kaybede kiilerin kimlikleri belirlendi.

Antalya-Fethiye karayolu çaltlar Mahallesinde Muzaffer Konu idaresindeki 48 HF 877 plakal otomobil ile kar yönden gelen Tayyar Ekinci yönetimindeki 48 HP 296 plakal kamyonet çarpt. Bu srada brahim Özdemirin kulland 17 EV 333 otomobil de kaza yapan araçlara çarpt. Kazada sürücü Muzaffer Konu ile araçlarda bulunanlardan Gülsüm Ik ve Saniye Ekinci olay yerinde hayatn kaybetti. Yaralanan sürücüler Tayyar Ekinci ve brahim Özdemir ile isimleri belirlenemeyen 2 kii ambulanslarla Fethiyedeki hastanelere kaldrld. Öte yandan kaza nedeniyle karayolunda ulam bir süre kontrollü saland.

Ana Sayfaya Git