Cem Yılmaz'ın Yağtu ile tanıştırdığı aşkı Sabuncu'da ilginç yorum

Cem Yılmazîn çalkalntılı aşk hayatını bilmeyen yoktur. Ahu yağtu ile ayrıldıktan sonra hızl ıbir şekilde akmaya devam eden aşk hayatında uzatmalı sevgilisi Özge Sabuncu, geçtiğimiz gün magaziin gündemi ve sosyal medya ya damgasını vurmuştu.

Haberler 14.06.2017 - 02:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cem Ylmazn çalkalntl ak hayatn bilmeyen yoktur. Ahu yatu ile ayrldktan sonra hzl bir ekilde akmaya devam eden ak hayatnda uzatmal sevgilisi Özge Sabuncu, geçtiimiz gün magaziin gündemi ve sosyal medya ya damgasn vurmutu. Geçtiimiz sene Ebru all ayrlndan ksa bir süre sonra gizli gizli görütükleri iddia edilen Cem Ylmaz Özge Sabuncu ilikisinde araya Ahu Yatu girmiti. Geçtiimiz gün ssya medya hesabndan kendi resmini paylaan Cem Ylmaza Özge Sabuncu dan gelen yorum takipçilerini kzdrmt.

ENGELLED

Star TVde yaynlanan Duymayan Kalmasn programnn haberine göre; dünyaca ünlü bir kozmetik markasnn ürün müdürü Özge Sabuncu, eski sevgilisi Cem Ylmazn bir fotorafna yorum yazd. Sabuncu, ünlü ovmenin Arif Ve 216 filmi ile ilgili paylamna, Bu bu bu notunu dütü. Bu yorumu gören Ylmazn bir takipçisi, Özge Sabuncuya, ünlü komedyenin Fi dizisinde rola alan Merve çaranla yakn zamanda yaad ilikiye gönderme yaparak, Merve çaranla sevgili adam. Kzn evinden çkyor görmedin mi? Ne yorum yapmaya devam ediyorsun kzm? mesaj att. Söz konusu mesaja çok sinirlenen Sabuncunun, DM üzerinden Yatakta kopuyorduk, zavall cevabn verdii iddia edildi. Ünlü isim, kendisine Anlamadm kim zavall, evet bence de zavall karln veren takipçiyi annda engelledi.

Yaz mevsiminde Ebru all ile adndan bahsettiren Ylmaz iddialara göre abisinin onay vermemesi üzerine ilikin üzerini kapatm ve basnda çkan iddialar da devaml yalanlamt. Derken eski ei Ahu Yatuyla doum gününde birlikte olan Cem Ylmazn yeni ak, eski ei olduu iddialar var olmutu. Son olarak da Özge Sabuncu ile görüntülenen Ylmaz yine ak iddialarn yalanlad.

CEM YILMAZIN YEN AKI

Cem Ylmazdan bu kere kafalar kartran bir hamle yapt iddialaryd. Sa gösterip sol vuran ovmen, eski sevgilisini yakn metrajna alm ve sosyal medyada da takip etmeye balamt. Ylba akam iddialara göre Cem Ylmaz Ebru all ile rmantik bir akam yemei yemiti. Bu durumu onaylayan görüntüler de allnn sosyal medya da paylat iki kiilik sofra paylam olmutu. Devaml ei ile de bart iddialarndan sonra peki ya ünlü ovmenin sevgilisi kim? diye sorulmaya baland Cem Ylmaz Ebru allnn paylam sonrasnda kendini ispatlam ve evinden canl yayna girerek adeta all ile birlikte deilim demiti. Öte yandan Sabuncu^yu sosyal medyadan takip etmesi, derken 2015 ylndan beri iki kere ayrld sevgilisine geri döndüü iddialar ve rotay Özgeye çevirdi iddilar ortaya yine atld

Ana Sayfaya Git