Görüş Bildir

Cem Yılmaz'ın Yağtu ile tanıştırdığı aşkı Sabuncu'da ilginç yorum

Cem Yılmazîn çalkalntılı aşk hayatını bilmeyen yoktur. Ahu yağtu ile ayrıldıktan sonra hızl ıbir şekilde akmaya devam eden aşk hayatında uzatmalı sevgilisi Özge Sabuncu, geçtiğimiz gün magaziin gündemi ve sosyal medya ya damgasını vurmuştu.

Cem Yılmaz'ın Yağtu ile tanıştırdığı aşkı Sabuncu'da ilginç yorum

Cem Yılmazîn çalkalntılı aşk hayatını bilmeyen yoktur. Ahu yağtu ile ayrıldıktan sonra hızl ıbir şekilde akmaya devam eden aşk hayatında uzatmalı sevgilisi Özge Sabuncu, geçtiğimiz gün magaziin gündemi ve sosyal medya ya damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz sene Ebru Şallı ayrılığından kısa bir süre sonra gizli gizli görüştükleri iddia edilen Cem Yılmaz Özge Sabuncu ilişkisinde araya Ahu Yağtu girmişti. Geçtiğimiz gün ssya medya hesabından kendi resmini paylaşan Cem Yılmaz'a Özge Sabuncu dan gelen yorum takipçilerini kızdırmıştı.

ENGELLEDİ

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; dünyaca ünlü bir kozmetik markasının ürün müdürü Özge Sabuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın bir fotoğrafına yorum yazdı. Sabuncu, ünlü şovmenin 'Arif Ve 216' filmi ile ilgili paylaşımına, "Bu bu bu" notunu düştü. Bu yorumu gören Yılmaz'ın bir takipçisi, Özge Sabuncu'ya, ünlü komedyenin 'Fi' dizisinde rola alan Merve Çağıran'la yakın zamanda yaşadığı ilişkiye gönderme yaparak, "Merve Çağıran'la sevgili adam. Kızın evinden çıkıyor görmedin mi? Ne yorum yapmaya devam ediyorsun kızım?" mesaj attı. Söz konusu mesaja çok sinirlenen Sabuncu'nun, DM üzerinden "Yatakta kopuyorduk, zavallı" cevabını verdiği iddia edildi. Ünlü isim, kendisine “Anlamadım kim zavallı, evet bence de zavallı” karşılığını veren takipçiyi anında engelledi.

Yaz mevsiminde Ebru Şallı ile adından bahsettiren Yılmaz iddialara göre abisinin onay vermemesi üzerine ilişkin üzerini kapatmış ve basında çıkan iddiaları da devamlı yalanlamıştı. Derken eski eşi Ahu Yağtu'yla doğum gününde birlikte olan Cem Yılmaz'ın yeni aşkı, eski eşi olduğu iddiaları var olmuştu. Son olarak da Özge Sabuncu ile görüntülenen Yılmaz yine aşk iddialarını yalanladı.

CEM YILMAZ'IN YENİ AŞKI

Cem Yılmaz'dan bu kere kafaları karıştıran bir hamle yaptığı iddialarıydı. Sağ gösterip sol vuran şovmen, eski sevgilisini yakın metrajına almış ve sosyal medyada da takip etmeye başlamıştı. Yılbaşı akşamı iddialara göre Cem Yılmaz Ebru Şallı ile rmantik bir akşam yemeği yemişti. Bu durumu onaylayan görüntüler de Şallı'nın sosyal medya da paylaştığı iki kişilik sofra paylaşımı olmuştu. Devamlı eşi ile de barıştı iddialarından sonra peki ya ünlü şovmen'in sevgilisi kim? diye sorulmaya başlandı Cem Yılmaz Ebru Şallı'nın paylaşımı sonrasında kendini ispatlamış ve evinden canlı yayına girerek adeta Şallı ile birlikte değilim demişti. Öte yandan Sabuncu^yu sosyal medyadan takip etmesi, derken 2015 yılından beri iki kere ayrıldığı sevgilisine geri döndüğü iddiaları ve rotayı Özge'ye çevirdi iddiları ortaya yine atıldı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir