Cips Fiyatını Yüksek Bulunca

DİYARBAKIR'da bir petrol istasyonuna gelen ve kendisini avukat olarak tanıtıp adının M.A. olduğunu söyleyen kişi, cips fiyatının yüksek olduğu iddiasıyla tartıştığı görevli Yücel Gündüz'e saldırıp tokat attı. Yaşanan tartışma ve saldırı anı saniye saniye kameralara yansırken, market görevlisi Gündüz, M.A. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberler 01.04.2018 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesindeki bir petrol istasyonuna ait markete 3 gün önce gelen M.A. marketten cips ald. Müterinin ald malzemeleri kasadan barkodlarn okutan görevli Yücel Gündüz, cips fiyatnn 3.5 lira olduunu söyledi. Bunun üzerine M.A., Bir cips nasl 3.5 lira olur diyerek, fiyata tepki gösterdi.

CPS FYATI KAVGASI

Yücelin, Ben burada çalanm, fiyat bu demesi üzerine, M.A. tartmaya devam etti. M.A.nn tepkisi üzerine market çalan Gündüz, müterisine cipsi alp almamakta özgür olduunu söyledi. Tartmalar üzerine istasyonun çalanlar da markete gelerek iki taraf sakinletirmeye çalt. Market çalanyla tartan M.A., Ben avukatm senin adn ne? Sana tebligat göndereceim diyerek Yücel Gündüze saldrd, tokat att. Dier çalan araya girerek M.A.y marketten uzaklatrd. Market dna çkarlan M.A., tehditler savururken, yaanan tartma ve saldr an güvenlik kamerasna yansd.

KAMERAYA YANSIDI

M.A. aracna binerek uzaklarken, market çalan Yücel Gündüz, güvenlik kamerasndan belirledii plaka ve görüntülerle birlikte jandarma karakoluna giderek kendisini darp eden kii hakknda suç duyurusunda bulundu. Jandarma, kendisini M.A. olarak tantan ve avukat olduunu söyleyen kiiyi bulmak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git