Cizre şehidi Atilla Güneş'in cenaze töreninde oğlu acı içinde arkasından bakakaldı

Şırnak Cizre'de PKK'nın hain pususu sonrasında ağır yaralanan ve sonrasında tedavi altına alındığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankara'da cenaze merasimi düzenlendi. Şehit Atilla Güneş'in ardından oğlunun bakakalması ve gözyaşları yürekleri dağladı

Haberler 23.12.2015 - 12:42 Son Güncelleme : 23.12.2015 - 12:42

Şırnan Cizrede PKKnın hain pususu sonrasında ağır yaralanan ve sonrasında tedavi altına alındığı GATAda şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankarada cenaze merasimi düzenlendi. Şehit Atilla Güneşin ardından oğlunun bakakalması ve gözyaşları yürekleri dağladı

Şırnakın Cizre ilçesinde geçen perşembe günü Terör Örgütü PKKlı teröristlerin saldırısında ağır yaralanarak tedavi gördüğü GATAda şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankarada merasim düzenlendi.

TABUTU GÖREV YAPTIĞI YERE GETİRİLDİ

Şehit Güneşin Türk bayrağına sarılı tabutu GATAdan yıllarca vazife yaptığı Özel Harekat Daire Başkanlığına getirildi.

TÖRENE EŞİ VE çOCUKLARI KATILDI

Törene şehidin eşi Sibel, oğulları 10 yaşındaki Doğan, 18 yaşındaki Alperen ve yakınları başta olmak üzere Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve güvenlik yetkilileri katıldı.

BABASINI KAMUFLAJLA UĞURLADI

Özel harekat polislerinin giydiği kamuflajı giyen şehidin 10 yaşındaki oğlu Doğan, babasını nihai yolculuğuna uğurladı. Doğanın gözyaşalrına yargıç olamaması görenleri duygulandırdı.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Şehit Güneş, Başkent Ankaradaki merasimin ardından memleketi Tokatın Pazar ilçesine bağlı Menteşe köyüne gönderildi.

Ana Sayfaya Git