Cizre şehidi Atilla Güneş'in cenaze töreninde oğlu acı içinde arkasından bakakaldı

Şırnak Cizre'de PKK'nın hain pususu sonrasında ağır yaralanan ve sonrasında tedavi altına alındığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankara'da cenaze merasimi düzenlendi. Şehit Atilla Güneş'in ardından oğlunun bakakalması ve gözyaşları yürekleri dağladı

Cizre şehidi Atilla Güneş'in cenaze töreninde oğlu acı içinde arkasından bakakaldı

Şırnan Cizre'de PKK'nın hain pususu sonrasında ağır yaralanan ve sonrasında tedavi altına alındığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankara'da cenaze merasimi düzenlendi. Şehit Atilla Güneş'in ardından oğlunun bakakalması ve gözyaşları yürekleri dağladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçen perşembe günü Terör Örgütü PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanarak tedavi gördüğü GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki Özel Harekat polisi Atilla Güneş için Başkent Ankara'da merasim düzenlendi.

TABUTU GÖREV YAPTIĞI YERE GETİRİLDİ

Şehit Güneş'in Türk bayrağına sarılı tabutu GATA'dan yıllarca vazife yaptığı Özel Harekat Daire Başkanlığına getirildi.

TÖRENE EŞİ VE ÇOCUKLARI KATILDI

Törene şehidin eşi Sibel, oğulları 10 yaşındaki Doğan, 18 yaşındaki Alperen ve yakınları başta olmak üzere Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve güvenlik yetkilileri katıldı.

BABASINI KAMUFLAJLA UĞURLADI

Özel harekat polislerinin giydiği kamuflajı giyen şehidin 10 yaşındaki oğlu Doğan, babasını nihai yolculuğuna uğurladı. Doğan'ın gözyaşalrına yargıç olamaması görenleri duygulandırdı.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Şehit Güneş, Başkent Ankara'daki merasimin ardından memleketi Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Menteşe köyüne gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz