Çocuklar Duymasın 2017 Kanal D'de 1. bölümü ile ekranlarda Fısfıs İsmail'i, Emine'si ile

Çocuklar Duymasın ilk bölümü ile ekranlara geldi. Seneler öncesinde herkesin ilgiyle izlediği ve anne babanın çOcuklarını yetiştirmek adına sevecen çekişmelerin yaşandığı Çocuklar Duymasın, o dönem de dillere pelesenk olan 'Mutfak' tabiri ile de adından bahsettirirken, diğer yandan da 'Çaylarrr' tabiri ile de izlyenlri mutlu etmekteydi. Peki o zamandan buyana Çocuklar Duymasın'da ne değişti

Haberler 24.07.2017 - 02:06 Son Güncelleme : 24.07.2017 - 02:31

çocuklar Duymasn ilk bölümü ile ekranlara geldi. Seneler öncesinde herkesin ilgiyle izledii ve anne babann çcuklarn yetitirmek adna sevecen çekimlerin yaand çocuklar Duymasn, o dönem de dillere pelesenk olan Mutfak tabiri ile de adndan bahsettirirken, dier yandan da çaylarrr tabiri ile de izlyenlri mutlu etmekteydi. Peki o zamandan buyana çocuklar Duymasnda ne deiti. çocuklar Duymasn geçtiimiz gün Kanal D ekranlarndan yaynland. te sevilen dizinin ilk bölümü akabinde çocuklar Duymasn oyuncu kadrosu ve yeni konusu çk sklkla arand. te sevilerek zlenecee benzeyen dizi hakknda detaylar

Eski dostlar buluuyor, kahkaha kald yerden devam ediyor!

Uzun bir süredir i dünyasndan ayr kalmak isteyen Ta Frn Haluka, Fs Fs smailin irketinde ihtiyaç vardr. Önemli bir proje için Halukun ie geri dönmesini isteyen smail Bey, Haluku ikna etmeye çalr. Halukun, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleme imzalatamad Bilinçli Osman ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu i göründüü kadar kolay deildir... Haluku çok zor günler bekler.

Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Halukun da detoks yapmasn isteyince birbirinden elenceli anlar yaanr. Tam bir TEOG annesi olan Gönül, Merve ve Orçunu TEOG kampna alr. Sürekli test çözmesi gereken çocuklara internet yasaklanr.

Öte yandan Eminenin ba, kaynvalidesi Kükrek Kadriye ile beladadr. Sosyal medyaya düen çayc Hüseyin öldü haberleri ortal kartrr. Gönül, bir eski dostlar yemei organize eder. Bu yemee tüm eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selçukun saç ektirip ektirmedii ve kendisinden yirmi be ya küçük genç sevgilisi büyük bir merak konusudur...

çOCUKLAR DUYMASI OYUNCU KADROSU

TAMER KARADALI

Ta Frn Haluk

Haluk sert olduu kadar, duygusal da olan ama çounlukla duygularn belli etmekten kaçnan bir erkektir. Kskanç, anti romantik olan Ta Frn Haluk bu nedenle ei Meltemle sürekli tartr. Meltem, sevildiini her defasnda duymak ve hissetmek ister. Haluk, Meltemin romantizm beklentilerini çounlukla karlayamasa da, kendi yöntemleri ile eini mutlu etmeye çalr. Oldukça milliyetçi bir karakter olan Halukun ülke sevdas da Meltem sevdas da hiç bitmez

PINAR ALTU

Meltem

Meltem, kariyerinin zirvesinde çok güzel bir kadndr. Baarl bir i kadn olan Meltemin hayattaki en büyük amac Halukun içindeki duygusal ve romantik erkei çkarmaktr. Ancak bu Ta Frn erkei Haluk için çok zordur. Bu yüzden Halukla sürekli tartr. Ne kadar tartsa da kocasna büyük bir akla bal olan Meltem, bu inadndan hiçbir zaman vazgeçmez ve günün sonunda istediini Haluka yaptrmay baarr.

ZEYNO GÖNENç

Dominant Gönül

Gönül, ilk evliliinden Beton Orçun diye bir olu olan ve Zero Tunayla ikinci evliliini yapm dominant bir kadndr. Gönül ve Tunann evliliinde, Meltem ve Halukun evliliinin aksine Gönül daha baskndr. Bu evlilikte hiçbir zaman Tunann sözü geçmez. Ayn zamanda Gönül bir TEOG annesidir. Olu Orçun ve Tunann kz Merve TEOG snavna hazrlanmaktadr. Gönülün imdiki en büyük problemi Orçun ve Merveyi internetten koparp ders çalmalarn salamaktr.

VOLKAN SEVERCAN

Zero Tuna

Tuna, Gönüle büyük bir akla baldr, ar romantiktir. Gönülün azndan çkan her eyi saniyesinde yerine getirir. Bu yüzden zaman zaman Halukun dalga konusu olur. Heyecanl ve panik bir karakter olan Tuna, ne zaman bana üzücü ve gergin bir olay gelse baygnlk geçirir. Tunann bu tür olaylara gösterdii hassasiyet dier insanlara göre daha fazla olduu için ei ve dostlar da bu konuda dikkatli davranr.

ÖYKÜ GÜVEN

Merve

Merve, Tunann ilk evliliinden olma kzdr. Bir youtuber olan Mervenin internette bir an kanal vardr. Bu kanalda gün içinde yaad ilginç olaylar, ailesini, hayata dair tespitlerini ve arkadalarn anlatr. Merve bir TEOG çocuudur, babas ve Gönülün snav konusundaki basklar onu ve Orçunu oldukça zorlar.

ALP EREN KHAMS

Orçun

Orçun, Gönülün ilk evliliinden olma oludur. Orçun bir gamerdr, dünya çapnda bir LOL oyuncusudur. Ancak bu yl TEOG snav olduu için annesiyle büyük bir çatma yaar. Gönül, Orçunun test çözmesini isterken, Orçun internetten oyun oynamaktadr. Ayn zamanda Orçun TEOG ylnda okuldan bir arkadana ak olur.

ALPARSLAN ÖZMOL

Hüseyin

çayc Hüseyin, arkada ükrü ile birlikte sürekli kolay yoldan para kazanabilecekleri yeni ilere girien ama her defasnda baarsz olan bir karakterdir. Annesine çok dükündür. Kadriye gelince güçlerini birletirirler. Emineyi çok zor günler beklemektedir.

SÜLEYMAN YACI

Fs Fs smail

Fs Fs smail 45-50 yalarnda, bir inaat irketi sahibi olan Halukun eski patronudur. Oldukça çapkn olan smail bey, internetten kz bulmaya çalr. Bu uurda bana defalarca bir sürü olay gelse de smail bey yolundan hiçbir zaman dönmez.

BETO ORçUN çOK MERAK EDLD

Yaynland günden itibaren izlenme rekorlar kran çocuklar Duymasn efsanesi yeniden balyor. Dominant Teyze Gönül (Zeyno Gönenç) ile Zero Tunann (Volkan Severcan) çocuklar Beton Orçun Alperen Khamisin deiimini görenler oke oluyor. Henüz 14 yanda olmasna ramen oyunculuundan söz ettiren ve Beton Orçun karakteriyle hafzalara kaznan Alperen Khamis, okul eitimine devam ediyor. Alperen Khamis koyu bir Beikta taraftar.

çocuklar Duymasn dizinin çocuk karakterleri Alperen Khamis ve Merve Güven imdi lise eitimine balad.

Hikaye ve Künye

Sert, aslnda ne kadar duygusal olsa da duygularn göstermekten kaçnan, anti romantik, kskanç Ta Frn erkei Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltemin evlilikleri, dostlaryla ilikileri, i hayatlar ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadr. Artk çocuklar büyümü ve her ikisi de evden gitmitir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Eminenin kaynvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnz kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emineyle birlikte Haluk ve Meltemin evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çkmaktadr. Dominant teyze Gönül ve Zero Tunann gündemi TEOGdur. çocuklar Beton Orçun ve Merve TEOG snavna hazrlanmaktadr. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocuklar internetten uzaklatrp ders çalmalarn salamak için elinden geleni yapar.

Yapm: Mint Motion Pictures

Yapmc: Birol Güven

Senarist: Birol Güven

Yönetmen: Bora Tekay

Görüntü Yönetmeni: Altu Kasapbaolu

Müzik: Aydn Sarman - Burcu Güven

Oyuncular: Tamer Karadal (Haluk), Pnar Altu Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek ahin (Emine ve Eminenin kardei Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Karde (Kükrek Kadriye - Hüseyinin annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), ükrü Koruyucu (ükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yac (Fs Fs smail), Ferdi Akamur (Müstear Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (rem)

Ana Sayfaya Git