Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak! İşte tarih ve kesinleşen kadro

Efsane dizi Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolü ile senelerce gönüllerde taht kuran Çocuklar Duymasın yayın tarihi netleşti. Aynı kadro ile karşımıza çıkacak olan Çocuklar Duymasın Havucu yine Furkan olacak.

Haberler 15.07.2017 - 15:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Efsane dizi Pnar Altu ve Tamer Karadalnn barolü ile senelerce gönüllerde taht kuran çocuklar Duymasn yayn tarihi netleti. Ayn kadro ile karmza çkacak olan çocuklar Duymasn Havucu yine Furkan olacak. Furkan Kzlayn da dahil olmas ile tamamlanan dizi 23 Temmuz akam ekranlar banda olanlar geçmie sürükleyecek. Aylardr balayaca beklenen çocuklar Duymasn yayn tarihi böylece belrilendi. Artk akllarda çocuklar duymasn ne zaman balayacak gibi bir soru kalmad.

Öte yandan çocuklar Duymasn dizisinin küçük oyuncular Beton Orçun ve Mervenin inanlmaz deiimleri ise herkesi artacak türden. çocuklar Duymasn yeni bölümleriyle yaknda Kanal Dde...

Efsane geri dönüyor; Haluk ile Meltemin sizi kahkahalara boacak yeni maceralar 23 TemmuzPazar 20.00de Kanal Dde ekrana geliyor!

Ta Frn Erkei Haluk ile Meltem yine kar karya gelecek; Dominant Teyze Gönül ise laflarn yine esirgemeyecek!

Beton Orçun ve Merveyi tanmak oldukça zor

Dominant Teyze Gönülün olu Beton Orçun ile Zero Tunann kz Merve, yllar geçmesi ile büyümü, TEOG snavna hazrlanan iki yetikin olmutur. Ya aldkça sorunlar da artan Orçun ve Mervenin internet dünyasnda yaadklar, iki üvey karde arasndaki sorunlar hem güldürecek hem düündürecek.

çocuklar Duymasn Kanal D ekranlarnda yayn hayatna, 15 ylda üçüncü kez yeniden balyor. Barollerinde Pnar Altu ve Tamer Karadalnn yer ald çocuklar Duymasnn ilk karesini dizinin yapmcs Birol Güven paylamt. Twitterdan Tamer Karadal ve Pnar Altuun olduu bir kareyi paylaan Güven, paylamna çocuklar Duymasn çok yaknda balyor notunu dümütü.

çOCUKLAR DUYMASIN NE ZAMAN BALAYACAK?

lk olarak yayn hayatna TGRTde balayan, sonrasnda ATV ve Fox TVde ekrana gelmi olan yapmcln Birol Güven - Mint Yapmn yapt çocuklar Duymasn,Temmuzda Kanal Dde ekrana gelecek.

BETON ORçUNUN DEM

Ekranlara gelecek olan dizide Dominant Teyze Gönül (Zeyno Gönenç) ile Zero Tunann (Volkan Severcan) çocuklar Beton Orçun (Alp Eren Khamis) ve Mervenin (Öykü Güven) ergenlik dönemine ait sorunlar güldürecek.Artk Öykü Güven 15, Alp Eren 14 yanda.

Ana Sayfaya Git