Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak! İşte tarih ve kesinleşen kadro

Efsane dizi Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolü ile senelerce gönüllerde taht kuran Çocuklar Duymasın yayın tarihi netleşti. Aynı kadro ile karşımıza çıkacak olan Çocuklar Duymasın Havucu yine Furkan olacak.

Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak! İşte tarih ve kesinleşen kadro

Efsane dizi  Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolü ile senelerce gönüllerde taht kuran Çocuklar Duymasın yayın tarihi netleşti. Aynı kadro ile karşımıza çıkacak olan Çocuklar Duymasın Havucu yine Furkan olacak. Furkan Kızılay'ın da dahil olması ile tamamlanan dizi 23 Temmuz akşamı ekranları başında olanları geçmişe sürükleyecek. Aylardır başlayacağı beklenen Çocuklar Duymasın yayın tarihi böylece belrilendi. Artık akıllarda Çocuklar duymasın ne zaman başlayacak gibi bir soru kalmadı.

Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinin küçük oyuncuları Beton Orçun ve Merve'nin inanılmaz değişimleri ise herkesi şaşırtacak türden. Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de...

Efsane geri dönüyor; Haluk ile Meltem'in sizi kahkahalara boğacak yeni maceraları 23 TemmuzPazar 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor!

Taş Fırın Erkeği Haluk ile Meltem yine karşı karşıya gelecek; Dominant Teyze Gönül ise laflarını yine esirgemeyecek!

Beton Orçun ve Merve’yi tanımak oldukça zor…

Dominant Teyze Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, yıllar geçmesi ile büyümüş, TEOG sınavına hazırlanan iki yetişkin olmuştur. Yaş aldıkça sorunları da artan Orçun ve Merve’nin internet dünyasında yaşadıkları, iki üvey kardeş arasındaki sorunlar hem güldürecek hem düşündürecek.

'Çocuklar Duymasın' Kanal D ekranlarında yayın hayatına, 15 yılda üçüncü kez 'yeniden' başlıyor. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı "Çocuklar Duymasın"ın ilk karesini dizinin yapımcısı Birol Güven paylaşmıştı. Twitter'dan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un olduğu bir kareyi paylaşan Güven, paylaşımına "Çocuklar Duymasın çok yakında başlıyor" notunu düşmüştü.

ÇOCUKLAR DUYMASIN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk olarak yayın hayatına TGRT'de başlayan, sonrasında ATV ve Fox TV'de ekrana gelmiş olan yapımcılığını Birol Güven - Mint Yapım'ın yaptığı "Çocuklar Duymasın",Temmuz'da Kanal D'de ekrana gelecek.

BETON ORÇUN'UN DEĞİŞİMİ

Ekranlara gelecek olan dizide 'Dominant Teyze Gönül' (Zeyno Gönenç) ile 'Zero Tuna'nın (Volkan Severcan) çocukları 'Beton Orçun' (Alp Eren Khamis) ve 'Merve'nin (Öykü Güven) ergenlik dönemine ait sorunları güldürecek.Artık Öykü Güven 15, Alp Eren 14 yaşında.

Kaynak: Diyarbakır Söz