Darp edilerek kaçırılan yaşlı adam kurtarıldı

BATMAN'da önceki gün, sabah namazını kılmak için evinden çıkıp camiye giderken 4 kişi tarafından darp edilerek kaçırılan Mehmet Taymur (70), terk edilmiş bir evde bulundu.

Haberler 27.06.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 27.06.2018 - 10:33

Batman Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Dernei Bakan Abit Taymurun babas Mehmet Taymur, dün, çar Mahallesindeki evinden çkp, sabah namaz için camiye giderken 4 kii tarafndan darp edilerek, kaçrld. Mehmet Taymurun uzun süredir eve gelmediini fark eden ailesi durumu polise bildirdi.

EVDEN CAMYE GDERKEN

çevredeki güvenlik kameralarn inceleyen polis ekipleri, Taymurun 4 kii tarafndan darp edilip kaçrld görüntülere ulat. Polis ekipleri, görüntüleri izleyerek, Mehmet Taymurun kaçrld yeri tespit. Ekiplerin yapt 8 saatlik çalma sonucu Taymur, Beevler Mahallesinde terk edilmi bir evde buldu.

FDYE çN KAçIRILDI DDASI

Mehmet Taymur kurtarlmasnn ardndan tedavisi yaplmak üzere Batman Bölge Hastanesine getirildi. Babasnn kaçrlmasyla ilgili konuan Abit Taymur, fidye için kaçrldn tahmin ettiklerini ifade ederek, Kimseyle alp veremediimiz bir durum yok. Ancak, büyük olaslkla fidye için kaçrldn tahmin ediyoruz. Durumu hemen polise bildirdik. 8 Saatlik bir aradan sonra Beevler Mahallesinde terk edilmi bir evin bodrumunda bulundu. Emniyet Müdürlüü ekiplerine teekkür ediyoruz dedi. Polis ekipleri, Mehmet Taymuru kaçranlarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git