Dehşette 6 tutuklama

2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı esnafın park kavgasına 6 tutuklama

Haberler 16.04.2022 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesi krsal Karaçal Mahallesinde, komu iki esnaf arasnda park yeri konusunda çkan, 2 kiinin öldüü, 5 kiinin de yaraland sopal ve silahl kavgayla ilgili gözaltna alnan 10 üpheliden 6s tutukland, dier üpheliler ise adli kontrolle serbest brakld.

PARK KAVGASI

Olay, 13 Nisanda akam saatlerinde Diyarbakr- Silvan karayolu üzerinde krsal Karaçal Mahallesinde meydana geldi. simleri örenilemeyen ve komu olan iki esnaf arasnda, iddiaya göre i yerinin önündeki i makinesinin park yeri konusunda tartma çkt.

K K ÖLDÜ

Taraflarn yaknlarnn da katlmasyla tartma, sopal ve silahl kavgaya dönütü. Kavgada 4ü ar 7 kii yaraland. Yarallardan Murat Özylmaz ve Kzam çiftçi hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamad. Sur lçe Jandarma Komutanl ekipleri, kavga ann gören güvenlik kameralarndan, olaya kart tespit edilen 10 üpheliyi gözaltna ald.

6 K TUTUKLANDI

Jandarmadaki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen üphelilerden 6s tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 üpheli adli kontrolle serbest brakld. Hastanedeki 2si ar 5 kiinin tedavisinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git