Demet Akalın Mihriban türküsü ile İstanbul Yeditepe'yi yıktı geçti Twitter affetmedi

Mankenlikten şarkıcılığa soyunan ünlü isim Demet Akalın Mihriban'ı seslendirdi. Mihriban türküsünü seslendiren Demet Akalın Twitter'ı yıktı geçti. 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde sahne alan Demet Akalın'a yorumlar sert oldu. Olaylı evliliğini düzene soktuktan sonra sosyal medya mecrasına kaldığı yerden devam eden Demet Akalın Mihriban performansı çok konuşulldu.

Haberler 13.06.2020 - 12:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mankenlikten arkcla soyunan ünlü isim Demet Akaln Mihriban seslendirdi. Mihriban türküsünü seslendiren Demet Akaln Twitter ykt geçti. stanbul Yeditepe Konserlerinde sahne alan Demet Akala yorumlar sert oldu. Olayl evliliini düzene soktuktan sonra sosyal medya mecrasna kald yerden devam eden Demet Akaln Mihriban performans çok konuulldu.

Demet Akaln, dün akam düzenlenen stanbul Yeditepe Konserlerinde sahne ald. Birçok ark okuyan Akalnn Mihriban performans ise dinleyen herkesi ok etti.
Eletiri yamuruna tutuldu: Konserde geni bir repertuar olan Demet Akaln, kendis arklarnn yan sra Abdürrahim Karakoçun Mihriban eserini de seslendirdi.
Fakat baarl arkc Akalnn bu performans çou sosyal medya kullancs tarafndan beenilmedi. arkcnn performans için ark can çekiiyor ve Bu ark böyle zulüm görmedi yorumlar yapld.

Demet Akaln (d. 23 Nisan 1972), Türk arkc ve eski manken. 2000lerin ortalarndan bu yana çkard popüler arklar sayesinde günümüzde Türk pop müziinin en tannan isimlerinden biri hline geldi.

Gölcük, Kocaelide doan Demet Akaln, ilk bata mankenlik odakl bir kariyerin peine dütü ve Nee Erberkin ajansnda mankenlie balad. Ek olarak 1990larda çeitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yapt. Mankenlikle e zamanl olarak gazinolarda ark söylemeye balad ve bunun bir sonucu olarak 1996da ilk stüdyo albümü Sebebimi piyasaya sürdü ancak çalma çok ses getiren bir çk yapmasna yardmc olamad. Daha sonradan çk arks Akn Açamad Kap ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden Yln arks ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAPtan altn sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000ler boyunca çkard albümlerle çeitli baarlar yakalayarak Türk pop müziindeki yerini salamlatrd. Yaymland yl Türkiyenin en çok satan albümü olan Prlanta (2015) dahil olmak üzere sat baars elde eden albümlerle 2010larda Türk pop müziindeki yerini korumaya devam etti. Türkiyede liste ba olan Afedersin, Mucize, Toz Pembe ve Hayalet hitlerinin yan sra Tecrübe, çanta, Olacak Olacak, Sabka, lahi Adalet ve Ders Olsun arklar da ilk be baars gösterdi.

Albümlerinde yer verdii biten bir ilikinin ardndan eski sevgiliye meydan okuyan arklarla müzik eletirmenleri tarafndan kendi tarzn oluturduu kabul edilen Akaln, magazinsel kiiliiyle de sk sk öne çkt. 2007den itibaren Hande Yener ile yapt sözlü tartmalar geleneksel bir hl alarak on yl boyunca tekrarland ve magazin gündemini megul etti. 2006da Ouz Kayhanla ve 2010da Önder Bekensirle yapt birkaç aylk evliliklerden sonra 2012de Okan Kurt ile evlenerek 2014te ilk çocuu Hiray dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altn Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazand.

Ana Sayfaya Git