Deniz Seki Açıkhava'yı gözyaşlarıyla salladı!

3 sene cezaevinde kalan ve yaz baı özgürlüğüne kavuşan ünlü sanatçı Deniz Seki bir tatil akabinde Açıkhava'da sahneye çıktı. Hapishane çıkışından sonra ilk defa İstanbul Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda sahne alan Deniz Seki, Açıkhava'da mıyım inanamıyorum diyerek gözyaşlarını tutamadı

Haberler 06.08.2017 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 sene cezaevinde kalan ve yaz ba özgürlüüne kavuan ünlü sanatç Deniz Seki bir tatil akabinde Açkhavada sahneye çkt. Hapishane çkndan sonra ilk defa stanbul Cemil Topuzlu Harbiye Açkhava Tiyatrosunda sahne alan Deniz Seki, Açkhavada mym inanamyorum diyerek gözyalarn tutamad. Uyuturucu satcl suçlarndan mütevellik hapishaneye giren Deniz Seki, Haziran banda tahliye olmutu.

Ünlü arkcnn konserinde adeta bir sevgi seli yaand. Mutluluu gözlerinden okunan Deniz Seki, üç saat süren konserinde zaman zaman duygusal anlar da yaad. Bir ara sahnede gözyalarna hakim olamayan Seki, Açkhavadaym ben uanda deil mi? Kaç yl geçti aradan 3 yl m? diye hayranlarna sordu. Bu sorunun üzerine hayranlar Sekiyi alk yamuruna tuttu. Dünden bugüne hit olmu arklarn sevenleriyle hep bir azdan söyleyen ünlü arkc, konserine gelen bütün dostlarna ve sevenlerine teekkür etti.

Zor yllardan sonra özgürlüüne kavuan Deniz Seki, ilk single projesi ükür Kavuturana ile geçtiimiz ay hayranlarnn karsna çkmt. ki arksnn da söz ve müziinin yazar olan Deniz Seki, ilk klibi için Akyakada kameralarn karsna geçti. Yönetmenliini Nihat Odabann yapt klibin 2017 ylna damga vurmas bekleniyor. Son klibi ile müzikseverleri selamlamaya hazrlanan Seki, vakit kaybetmeden yeni albüm kaytlarna da balayacak.

Ana Sayfaya Git