Deniz Seki Açıkhava'yı gözyaşlarıyla salladı!

3 sene cezaevinde kalan ve yaz baı özgürlüğüne kavuşan ünlü sanatçı Deniz Seki bir tatil akabinde Açıkhava'da sahneye çıktı. Hapishane çıkışından sonra ilk defa İstanbul Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda sahne alan Deniz Seki, Açıkhava'da mıyım inanamıyorum diyerek gözyaşlarını tutamadı

Deniz Seki Açıkhava'yı gözyaşlarıyla salladı!

3 sene cezaevinde kalan ve yaz baı özgürlüğüne kavuşan ünlü sanatçı Deniz Seki bir tatil akabinde Açıkhava'da sahneye çıktı. Hapishane çıkışından sonra ilk defa İstanbul Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda sahne alan Deniz Seki, Açıkhava'da mıyım inanamıyorum diyerek gözyaşlarını tutamadı. Uyuşturucu satıcılığı suçlarından mütevellik hapishaneye giren Deniz Seki, Haziran başında tahliye olmuştu.

Ünlü şarkıcının konserinde adeta bir sevgi seli yaşandı. Mutluluğu gözlerinden okunan Deniz Seki, üç saat süren konserinde zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. Bir ara sahnede gözyaşlarına hakim olamayan Seki, “Açıkhava’dayım ben şuanda değil mi? Kaç yıl geçti aradan 3 yıl mı?’’ diye hayranlarına sordu. Bu sorunun üzerine hayranları Seki’yi alkış yağmuruna tuttu. Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyen ünlü şarkıcı, konserine gelen bütün dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti.

Zor yıllardan sonra özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, ilk single projesi "Şükür Kavuşturana" ile geçtiğimiz ay hayranlarının karşısına çıkmıştı. İki şarkısının da söz ve müziğinin yazarı olan Deniz Seki, ilk klibi için Akyaka'da kameraların karşısına geçti. Yönetmenliğini Nihat Odabaşı'nın yaptığı klibin 2017 yılına damga vurması bekleniyor. Son klibi ile müzikseverleri selamlamaya hazırlanan Seki, vakit kaybetmeden yeni albüm kayıtlarına da başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz