Diyanet TV Yaz Kur'an kursları ne zaman başlıyor! İşte TV KUR'AN Kursu DERSLERİ PROGRAMI

Yaz Kur'an Kursları ne zaman başlayacak sorusu koronavirüs salgını ile birlikte çok merak ediliyor. Belirsizliğini koruyan Yaz Kur'an Kursları ile alakalı Diyanet son dakika açıklama yaptı Peki Yaz Kur'an Kursları ne zaman başlayacak. Yaz Kur'an Kursları ile alakalı başvurular nasıl olacak? Malum salgın sebebiyle kabusa dönen hayat 1 Haziran itibari ile normalleşme çalışmalarına dayanmış ve yasaklar yavaş yavaş kalkmaya başlamıştı. Şu sıralarda da Yaz Kur'an Kursları başlama tarihi ile alakalı açıklama yapıldı. Yaz Kur'an Kursları 29 Haziran Pazartesi günü online olarak uzaktan eğitim şeklinde başlayacak. İşte Yaz Kur'an Kursları başlama tarihi ve kayıt işlemleri ile alakalı detaylar.

Haberler 28.06.2020 - 02:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaz Kuran Kurslar ne zaman balayacak sorusu koronavirüs salgn ile birlikte çok merak ediliyor. Belirsizliini koruyan Yaz Kuran Kurslar ile alakal Diyanet son dakika açklama yapt Peki Yaz Kuran Kurslar ne zaman balayacak. Yaz Kuran Kurslar ile alakal bavurular nasl olacak? Malum salgn sebebiyle kabusa dönen hayat 1 Haziran itibari ile normalleme çalmalarna dayanm ve yasaklar yava yava kalkmaya balamt. u sralarda da Yaz Kuran Kurslar balama tarihi ile alakal açklama yapld. Yaz Kuran Kurslar 29 Haziran Pazartesi günü online olarak uzaktan eitim eklinde balayacak.

te Yaz Kuran Kurslar balama tarihi ve kayt ilemleri ile alakal detaylar.

Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, Her yaz tatili döneminde olduu gibi bu senede yaz Kuran kurslarmz balatmann sevinç ve heyecan içindeyiz. dedi.

Hem Kuran- Kerim örenecekler... Hem de elenecekler...

Her yl düzenlenen Yaz Kuran kurslar koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yl uzaktan eitim yöntemiyle gerçekletirilecek.

29 Haziran Pazartesi günü balayacak Kuran kursu, Diyanet TV üzerinden yaplacak.

Konuyla ilgili Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, Her yaz tatili döneminde olduu gibi bu senede yaz Kuran kurslarmz balatmann sevinç ve heyecan içindeyiz. dedi. Öte yandan kursun ilk dersini Diyanet leri Bakan Erba verecek.

DYANET TV KURAN DERSLER PROGRAMI

ki zaman diliminde verilecek dersler, pazartesi günü saat 10.30 ile 12 arasnda gerçekletirilecek.
kinci dersler ise öleden sonra saat 17.00 ile 19.00 arasnda devam edecek.

ETM 6 HAFTA SÜRECEK

Kurslarda Kuran- Kerim okumann yan sra, slamn temel esaslar ve cami kültürü de öretilecek.

Dersleri takip edemeyen ya da tekrar izlemek isteyenler Diyanet TV, YouTube kanal araclyla eitim videolarna eriebilecek.

6 hafta boyunca sürecek eitimler, okullar açldktan sonra da hafta sonlar camilerde yüz yüze gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git